Tribute in oost

Nijmegen – Niet in onze eigen gemeente maar zeker wel druk bezocht door vele inwoners uit onze gemeente. Tribute in Oost.


Flyer Tribute in Oost

Nijmegen-Oost

De bekendheid van dit evenement delen wij graag gezien de bekendheid op onze site. Op zaterdag 9 februari 2019 vindt in Nijmegen-Oost het festival Tribute in Oost plaats.

Geschiedenis van de muziek

In zeven kroegen kruipen evenzoveel bands in de huid van een icoon uit de rock- en popgeschiedenis. Dit zijn niet zomaar coverbandjes; de muzikanten nemen het werk van hun helden zeer serieus en interpreteren de muziek vaak op eigen wijze.

Aandacht en overtuiging

Alle bands brengen een avondvullend programma met hits en meezingers maar ook aan minder bekend werk wordt aandacht besteed. In de voorgaande edities hebben vele bands het publiek versteld doen staan van hun overtuiging en kwaliteit.

Dichtbij

Dit levert prachtige concerten op met fantastische muziek uit het rijke popverleden. De kroegen zijn allemaal op loopafstand van elkaar dus loop op 9 februari je eigen route langs de pareltjes uit vijftig jaar popmuziek. Wij wensen u alvast een fijne avond.

Locatie:

Proeflokaal Beij Ons – DAVID BOWIE – Spiders from Mars
bij Basje – KINGS OF LEON – Leon Kings
Café Jos – STATUS QUO – Back to Back
Café/Club Trianon – DOE MAAR – Skunk
Café De Kroon – CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL- Crown Jewels
Café ’t Haantje – COLDPLAY – The Scientists
The Shuffle – THE CURE – Ten:15

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.
[relatedPosts]


Tags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 januari, 2019 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »

2 reacties op “Tribute in oost”

  1. klukkluk zei:

    Waarom dit nieuws.

  2. Jop zei:

    Omdat je een zeikerd bent