Peuter café Leuth

Leuth – Op 4 februari 2019 is er weer een peuter café in het kulturhus van Leuth.

Thema

Elke keer opnieuw is het gezellig druk met kinderen en volwassenen. De Nationale Voorleesdagen is het thema deze keer. Het kinderboek “Een huis voor Harry” staat centraal; dit gaat over een kat die verdwaald is en op zoek naar zijn huis.

Voorleesdagen

De kinderboekenwinkel uit Nijmegen komt wat vertellen over het belang van voorlezen, de winkel en over andere kinderboeken. Ze maakt iets moois van deze voorleesdagen en uiteraard wordt er ook uit het boek zelf voorgelezen.

Kulturhus

Het peuter café Leuth vindt plaats in het kulturhus in Leuth aan de Reusensestraat 4 van 10.00 tot 11.30 uur. Je bent met je kind bij het peutercafe van harte welkom. Jouw kind kan er lekker spelen en je kunt er ook andere ouders, opa’s / oma’s of gastouders ontmoeten.

Leuth en omgeving

Voor dit peuter café hoef je je niet aan te melden. Het is bedoeld voor Leuth en omliggende dorpen. Daarbij is het gratis en de koffie en thee staat voor je klaar.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.
[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 januari, 2019 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Peuter café Leuth

Reageren is niet toegestaan.