Leukste dagje in de regio voor de hele familie

CUIJK – Zet ‘m alvast in je agenda, want op 26 en 27 oktober wordt een verrassend nieuw event georganiseerd in het Ebben Inspyrium in Cuijk. “

Al direct bij binnenkomst word je op het Lifestyle Festival verrast. In een ongedwongen ambiance kun je genieten van leuke activiteiten voor jong en oud”, aldus organisator Angelique Peppinck.

Dit nieuwe concept is ontstaan door de integratie van de twee succesvolle evenementen die eerder in het Ebben Inspyrium plaatsvonden: De Gezondheidsbeurs en de Maasvallei Wonen Beurs.  Peppinck vertelt meer over het concept: “Natuurlijk is er volop aandacht voor wonen en gezondheid, maar er is ook ruimte voor thema’s als eten, sport, kids, beauty, mode, zorg, werk en maatschappij.

Die diversiteit maakt het ook zo leuk. Laat je inspireren, verwonder je bij de kraampjes, doe actief mee met workshops en geniet van alle regionale (h)eerlijkheden. We zorgen daarnaast voor knusse pleintjes waar je even kunt relaxen en voor diverse foodtrucks waar het echt smullen is.”

5.000 m2

Het festival terrein telt maar liefst 5.000 m2. “Alle ruimte dus om uit te pakken. En dat gaan wij als organisatie, maar zeker ook onze deelnemers, absoluut doen. We kunnen er nog niet te veel over verklappen, maar hier moet je bij zijn geweest!”, vertelt ze lachend.

Wil je op de hoogte blijven van wat er staat te gebeuren? Dan heeft Peppinck nog wel een tip. “Volg onze social media kanalen, zodat je ons nieuwtjes meteen als eerste leest.”

Dit nieuwe festival wordt georganiseerd in het Ebben Inspyrium. “Dit evenement biedt een mooie kans om eens binnen te kijken in deze unieke evenementenlocatie die inmiddels in het hele land bekend staat. Direct bij aankomst waan je je in een groene oase door de karakteristieke bomen, daktuinen en innovatieve gevelbegroeiing. De sfeervolle en multifunctionele ruimten zijn perfect geschikt voor events als het Lifestyle Festival Land van Cuijk”, besluit Peppinck.

 

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 april, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Leukste dagje in de regio voor de hele familie

Reageren is niet toegestaan.