Kwekerij Jansen start perkplantenseizoen op vrijdag 19 april 2019 (Goede Vrijdag)

OTTERSUM – Eindelijk is het weer tijd voor de tuin! Ook dit jaar heeft Kwekerij Jansen in Ottersum weer een groot assortiment perkplanten (en vaste planten). Op vrijdag 19 april (Goede Vrijdag) starten Wiljan en Monique Jansen weer met hun perkplantenverkoop.

Ook op 1e en 2e Paasdag (21 en 22 april) is Kwekerij Jansen geopend. “Daarnaast zijn we de feestdagen Koningsdag (27 april), Bevrijdingsdag (5 mei), Hemelvaartsdag (30 mei) en 2e Pinksterdag (10 juni) ook geopend”. Want als het weer even meewerkt, duikt menigeen de tuin in. “De tuinactiviteiten nemen per traditie toe zodra de zon begint te schijnen en de temperaturen oplopen”, zegt Monique.

Voor wie de komende weken de perken, borders, bloembakken etc. wil opvrolijken heeft Kwekerij Jansen veel in petto. Naast de planten voor de perken, borders en bloembakken biedt de kweker ook vele soorten planten voor in ‘hanging baskets’, de zeer populaire kant en klare hangpotten en kuipplanten. “Bij ons koop je planten rechtstreeks van het veld of uit de kas. Dus altijd vers”, zegt Wiljan. “Onze kwekerij is gelegen tussen Milsbeek en Ven-Zelderheide, in het buitengebied van Ottersum.” “Volg de borden die langs de Nijmeegseweg (Ottersum/Gennep (tegenover de Multimate) en de Zwarteweg (Milsbeek) staan of stel uw navigatiesysteem in”, voegt Monique toe.

Kwekerij Jansen, Oude Panovenseweg 8-10 in Ottersum. T. (06) 51 60 24 66.

Geopend: maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Zondagen in april en mei van 10.00 – 16.00 uur.

Op de genoemde feestdagen van 10.00 – 17.00 uur.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 april, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Kwekerij Jansen start perkplantenseizoen op vrijdag 19 april 2019 (Goede Vrijdag)

Reageren is niet toegestaan.