Kids en koffie: ouders ontmoeten ouders en kinderen spelen

BEEK – Op 8 mei was er de eerste gezellige kids en koffie in de voormalige brasserie ruimte van het Kulturhus te Beek. Vanaf nu is er elke woensdagochtend van 8.30-10.30 uur “Kids en Koffie”.

De ochtend is bedoeld voor (groot)ouders en oppassen met (klein)kinderen van 0 tot 4 jaar. In de vakanties zijn ook oudere kinderen welkom. Ouders kunnen elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen terwijl de kinderen spelen met het speelgoed wat aanwezig is. Gezellige, maar ook leerzame bijeenkomsten en activiteiten voor én door ouders samen met hun kinderen.

Ook zal regelmatig een thema besproken worden met een deskundige, waarbij tevens de gelegenheid is om vragen te stellen. Daarnaast worden regelmatig leuke gasten uitgenodigd, zoals de ‘Voorleesvisite’, ‘Muziek op schoot’ en ‘kinder-ehbo’. Koffie en thee zijn te koop voor 1 euro. Loop gerust eens binnen! Of kijk op de facebook pagina “Kids en Koffie Beek-Berg en Dal.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 mei, 2019 door Be Heerder with Comments Off on Kids en koffie: ouders ontmoeten ouders en kinderen spelen

Reageren is niet toegestaan.