De kids rugzak; niet alleen gemaakt voor school!

De scholen tellen de dagen al af. Sportdagen, opruimdagen en nieuwe klasindelingen. Voor jouw kind een leuke maar tegelijk ook spannende tijd. Bijna vakantie… Misschien ga je op reis of gaan ze logeren bij opa en oma. Voor jou als ouder een hele planning hoe je je onderzoekende kind zes weken lang kunt uitdagen. Maar gelukkig wordt er ook veel georganiseerd zoals de 51e editie van Kindervakantiewerk Groesbeek.

Voor je kind is niet alleen de vakantie spannend. Na de vakantie komt de eerste schooldag en waar het ene kind hier totaal niet mee bezig is, heeft het andere kind er nu al slapeloze nachten van. Wat is er dan fijner om je nu al voor te bereiden. Door te weten bij wie je zoon of dochter in de klas komt maar ook met het uitzoeken van een nieuwe tas en broodtrommel.

Stoere tassen voor ondernemende jongens en meisjes

Herschel ontwierp twee rugtassen die helemaal gericht zijn op kinderen die naar de basisschool gaan. Niet alleen werd gedacht aan functionaliteit, comfort, formaat en stevigheid ook de prints zijn afgestemd op jouw kroost.

Voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar werd de Heritage Kids Rugzak ontworpen. Het kleine broertje van de Heritage, de succestas van Herschel. Deze rugtas heeft een inhoud van 9 liter. Naast het grote hoofdvak is er ook nog een voorvak met ritssluiting. De schouderbanden zijn uiteraard gewatteerd en verstelbaar. Met de naambadge laat het merk zien dat ze weten wat er nodig is. En aan de binnenkant heeft de tas de bekende rood-wit gestreepte voering.

De Pink Lady ziet er, met speelse vormen en leuke kleuren, uit als een feestje. Voor de nieuwsgierige kids die de wereld en alles daarbuiten willen ontdekken ontwierp Hershel deze opvallende Outer Spaced. Met beide tassen zijn alle benodigde (school)spullen in een handomdraai overzichtelijk opgeborgen.

Stoere boys en fleurige girls

De Heritage Youth is de grotere versie voor kinderen vanaf 7 jaar. Met zijn 16 liter inhoud heeft hij ruimte genoeg voor alles wat jouw kanjer mee naar school moet nemen. Gymspullen, broodtrommel, leesboeken. Maar ook omdat de tas helemaal van deze tijd is, is er ook gedacht aan een 13inch laptopvak. Ook deze tas heeft gewatteerde en verstelbare schouderbanden.

Voor lieve maar ook voor stoere meiden is er een tas vol bloemen. Met de donkere achtergrond is deze tas fleurig maar zeker niet zoet te noemen. Niet alleen jongens, ook stoere meiden vallen voor de camouflage tas. En ouders? Die vallen met name voor de levenslange fabrieksgarantie die op alle Herschel tassen zit.

Blauw, blauwer, blauwst

Drie verschillende kleuren maken een tas zoveel leuker! Naast de verschillende kleuren heeft tas ook een verassend praktische indeling. Een voorvak, mesh zijvak en een groot hoofdcompartiment met laptopvak maken het naar school gaan extra leuk.

Veilig en super cool

Een tas die als het donker wordt veranderd van look, hoe cool is dat? In de nacht doen de reflecterende strepen hun werk en veranderd de kleurstelling van je tas. Niet alleen cool maar ook nog eens super veilig als je in de winter in het donker naar huis moet fietsen. Naast de veranderende kleuren heeft tas ook weer de praktische indeling.

En uitproberen doe je je tas natuurlijk al in de zomervakantie. Want wachten tot de eerste schooldag gaat vast niet lukken.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 mei, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor De kids rugzak; niet alleen gemaakt voor school!

Reageren is niet toegestaan.