Open dag met voorproeverij bij De Valkhoeve Mill

MILL – De Valkhoeve in Mill organiseert op zondag 23 juni een open dag, inclusief een voorproeverij van de nieuwe lunchkaart. Tussen 10.00 en 17.00 uur is ieder van harte welkom om een kijkje te nemen op dit verrassende plattelandsbedrijf aan de Valkweg 11 te Mill.

Er is van alles te beleven bij De Valkhoeve. “Zo kun je de gerechten van onze nieuwe kaart in de brasserie bestellen en lopen wij rond met verschillende hapjes van de nieuwe kaart .  

Nieuw is dat we voor onze menukaart gebruik maken van het vlees van onze eigen biologische boerderij en we het vlees ook aan huis verkopen. Tijdens deze dag vertellen we er niet alleen meer over; je kunt ook een bezoekje brengen aan de boerderij en onze Pietrain varkens en Black Angus koeien in de wei zien.” vertelt gastvrouw Carolien Geurts van Kessel

Bed and Breakfast

Tijdens de open dag op zondag 23 juni is het ook mogelijk om een kijkje te nemen in de luxe Bed and Breakfast van De Valkhoeve. “We hebben drie tweepersoonskamers, een vierpersoonskamer en een ruim appartement voor vier personen. Ideaal voor ieder die een (huwelijks)feest heeft bij de nabijgelegen kastelen van Mill, maar ook voor natuurliefhebbers en families.”

De Valkhoeve is namelijk gelegen aan de rand van De Kuilen en daarmee bij uitstek dé plek om dit bijzondere natuurgebied te verkennen. “In ons bezoekerscentrum vind je bijvoorbeeld informatie over de bijzondere fossielen die hier gevonden zijn. En we hebben tal van gratis wandel- en fietsroutes beschikbaar in ons Toeristisch Ontmoetingspunt. We hebben speciaal voor de open dag een nieuwe fietsroute gemaakt die we ook tijdens deze dag zullen uitdelen. Eén dag is te kort om alles te ontdekken”, lacht Geurts van Kessel.

Lunchen

Wist je dat De Valkhoeve bekend staat vanwege de heerlijke huisgemaakte appeltaart en het steeds wisselende weekendtaartje? “Bezoekers noemen ‘m wel de beste uit de regio. Maar we hebben meer te bieden, zoals je zult merken tijdens de voorproeverij. Onze brasserie is dan ook geschikt voor lunch, high tea en buffetten. We hebben daarnaast onze openingstijden vervroegd naar 12:00 uur door de week, zodat je met collega’s, vrienden of familie ontspannen kunt lunchen.  Bij ons draait het om samen genieten.”

Noteer dus zondag 23 juni in uw agenda om een kijkje te nemen op de open dag of bezoek De Valkhoeve op een ander moment. De Valkhoeve is het gehele jaar geopend op woensdag tot en met vrijdag van 12:00 tot 17:00 uur, op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur en voor groepen op afspraak.

  

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 juni, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Open dag met voorproeverij bij De Valkhoeve Mill

Reageren is niet toegestaan.