Uitreiking boek vol verhalen van vrijwilligers

BEEK – Vrijwilligerswerk is onmisbaar in het welzijnswerk en in de participatiemaatschappij überhaupt. Veel clubs, organisaties en instellingen hebben een groot aantal vrijwilligers in dienst. Deze vrijwilligers spannen zich vaak meerdere dagen per week in om “hun” cluppie een hart onder de riem te steken, te helpen of gewoon omdat ze verbonden zijn met de club.

Ook in de gemeente Berg & Dal zijn er veel verschillende vrijwilligers actief, van de grotere dorpen tot in de kleinste kernen van onze gemeente. Het afgelopen jaar heeft het Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal van Forte Welzijn aan een bundel vol verhalen van vrijwilligers gewerkt. Er hebben meer dan vijftig (groeps-)interviews plaatsgevonden met vrijwilligers uit de hele gemeente Berg en Dal. 

De medewerkers van het Vrijwilligerssteunpunt zijn het gesprek aangegaan over wat vrijwilligerswerk nu is? Waarom doet men vrijwilligerswerk, wat zijn de drijfveren en wat maakt vrijwilligerswerk nu zo leuk? 

Als blijk van waardering vanuit het Vrijwilligerssteunpunt willen wij de geïnterviewde personen, clubs, organisaties en andere betrokkenen dit boek vol verhalen uitreiken. Dit doet het Vrijwilligerssteunpunt tijdens de ‘Boekpresentatie Vrijwilligersboek’ op donderdag 13 juni van 14.00-15.30 uur in het Kulturhus in Beek. Iedere geïnteresseerde is welkom bij de boekpresentatie.

Wat: Boekpresentatie
Waar: Kulturhus in Beek, Roerdompstraat 6
Wanneer: donderdag 13 juni 14.00-15.30 uur


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 mei, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Uitreiking boek vol verhalen van vrijwilligers

Reageren is niet toegestaan.