Top 40 Plus komt naar Berg en Dal

BERG EN DAL – Op zaterdag 26 oktober 2019 komt Top 40 Plus met dj’s Erik de Zwart en Juri V. naar Fletcher Hotel-Restaurant Erica te Berg en Dal.

Waar moet je zijn voor de grootste hits? Precies, in de Top 40 show. Deze show komt op zaterdag 26 oktober naar Berg en Dal! En nu komt dit geweldige instituut zelf met stip binnen op het feest der herkenning. De Top 40 Plus is een waanzinnige, interactieve videoshow met de originele clips en hits uit de Eighties, Nineties en Zeroes. Dat wordt dansen, drinken en dollen net als toen.

Zeg je Top 40, dan zeg je Erik de Zwart. De Top 40 Plus kan dan ook alleen maar van mister Top 40 zelf zijn. Deze wandelende hitparade is inmiddels zelf ook 40 plus en weet als geen ander hoe hij zijn generatie een top avond moet bezorgen. Of nog beter, een Top 40 avond.

DJ Juri V mogen we rustig de Club Classics master van Radio Veronica noemen. Zijn wekelijkse mix is en blijft onweerstaanbaar en met dezelfde bezieling draait hij de Top 40 Plus show telkens weer naar een hoogtepunt. De clips en hits van toen zijn bij hem in goede handen, let’s party!

Wil je deze kans niet missen? Bestel dan nu je kaarten of geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via de balie van Fletcher Hotel-Restaurant Erica op de Molenbosweg 17, telefonisch via 024-684 35 14 of via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 juni, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Top 40 Plus komt naar Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.