Vierdaagse Orkest speelt 20 juli in Goffertparktheater

NIJMEGEN – Het Vierdaagse Orkest 2019 heeft dit jaar niet alleen bijzondere nummers op het repertoire staan, het orkest is wat bezetting betreft nog nooit zo groot geweest.

Het zorgt ervoor dat de muziek nog beter tot haar recht komt en dat zal het publiek merken. Op zaterdag 20 juli speelt het orkest in het Goffertparktheater in Nijmegen een avondvullend concert. De aanvang is 19.30 uur. De toegang kost 5 euro.

Het Vierdaagse Orkest bestaat uit muzikanten uit een grote regio; van het Land van Cuijk tot het Rijk van Nijmegen en aangrenzende regio’s. Dat wordt aangevuld met een combo, een zanggroep van tien zangers en een dansgroep van vier danseressen. Het hele gezelschap komt daarmee op in totaal 79 uitvoerenden. In het orkest zijn alle secties volledig bezet. Onder leiding van de vaste dirigent Bart van Zutven en Stephanie van Werkhoven voor de zanggroep is al sinds maart intensief gewerkt aan de meer dan 25 muziekwerken die ten gehore worden gebracht. Een avondvullend programma met een grote variatie aan muziek. Het gaat van pop tot musicalnummers en van rock tot filmmuziek en uiteraard ontbreekt de feestmuziek niet. Vele bekende nummers, maar ook muziek die het publiek zal verrassen.

Het Vierdaagse Orkest heeft in voorgaande jaren laten horen en zien, dat het in het sfeervolle openluchttheater van De Goffert uitstekend voor de dag kan komen. Het concert zorgt elk jaar voor een bijzondere sfeer, waarbij het publiek altijd heel enthousiast reageert.

Het Vierdaagse Orkest treedt in de week van de Nijmeegse Vierdaagse in totaal zes keer op. Daarbij komt nog het optreden op vrijdag tijdens de doortocht in Cuijk. Voor het eerst na zeven jaar speelt het Vierdaagse Orkest dit jaar ook weer in Groesbeek.

Na het openingsconcert in de schouwburg van Cuijk (zaterdag 13 juli, 20:15 uur) is het orkest te horen in Wijchen (dinsdag 16 juli, Markt, 19.30 uur), Groesbeek (woensdag 17 juli, Dorpsplein, 19.30 uur), Maaskade Cuijk (donderdag 18 juli, 19.30 uur), Openlucht Theater de Goffert in Nijmegen (zaterdag 20 juli, 19.30, €5) en als afsluiting in Boxmeer (zondag 21 juli, Raadhuisplein, aanvang 19.30 uur, €5).

Voor meer informatie zie: www.vierdaagseorkest.nl


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 juli, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vierdaagse Orkest speelt 20 juli in Goffertparktheater

Reageren is niet toegestaan.