Jubileumeditie Zomer in Gelderland gaat bijna van start

REGIO – Zomer in Gelderland bestaat 10 jaar en dat vieren we in augustus met een vier weken durende tour door de provincie. Tijdens de uitzendingen strijden Gelderse plaatsen voor een lokaal goed doel en dingen tegelijkertijd mee naar de titel van ‘Mooiste plaats van Gelderland’. Welke plaats volgt Beemte-Broekland op en pakt dit jaar de titel?

Presentatrice Angelique Krüger reist ook dit jaar weer met haar crew door Gelderland. Tijdens de jubileumeditie van Zomer in Gelderland worden van 5 tot en met 30 augustus maar liefst twintig plaatsen binnen de provinciegrenzen bezocht.  De Zomer in Gelderland­­­-karavaan stopt dit seizoen op de volgende plekken:

Wil je jouw team aanmoedigen? Kom dan gezellig een kijkje nemen en schreeuw jouw plaatsgenoten naar de overwinning. Iedereen is van harte welkom.

Mis niets van Zomer in Gelderland

Iedere werkdag staat er van 09.00 tot 19.00 uur een deelnemende plaats centraal bij Omroep Gelderland. De teams zijn de hele dag te volgen via Radio Gelderland, onze websiteappFacebook- en Twitterpagina. Om 18.20 uur sluiten we de dag af met een live-uitzending op TV Gelderland, waarin onder meer het opgehaalde geldbedrag en de tussenstand in de strijd om de titel ‘Mooiste plaats van Gelderland’ worden onthuld.

Uitzending gemist? Geen nood. Het televisieprogramma wordt na 18.20 uur elk uur herhaald en is bovendien online terug te kijken via uitzending gemist.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 augustus, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Jubileumeditie Zomer in Gelderland gaat bijna van start

Reageren is niet toegestaan.