Sjors Sportief van start in de gemeente Berg en Dal

BERG EN DAL – Alle kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Berg en Dal ontvingen op woensdag 2 oktober weer het Sjors Sportief boekje. In dit boekje staan enorm veel sportieve activiteiten waaraan kinderen kunnen deelnemen om (vaak gratis) kennis te maken met één of meerdere activiteiten. Een leuke manier voor kinderen om zich te oriënteren op het gebied van sport in onze gemeente! Vorig schooljaar schreven zich ruim 500 kinderen in, wat een succes! Sjors Sportief is enorm populair onder de basisschooljeugd.

Sportstimulering

De Buurtsportcoaches van Sportstimulering Berg en Dal vinden het erg belangrijk om de basisschooljeugd met plezier te laten sporten en bewegen. Het gevarieerde aanbod in het boekje biedt de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de verschillende activiteiten die de sportaanbieders te bieden hebben.

Meer informatie

Voor meer informatie over dit project; neem gerust contact op met Buurtsportcoach Loesan Bottema,  loesan.bottema@fortewelzijn.nl.

Of kijk op: www.sportstimuleringbergendal.nl.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 oktober, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Sjors Sportief van start in de gemeente Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.