YouTube-ster bezoekt De Treffers!

GROESBEEK – Op vrijdag 11 oktober aanstaande is Koen Weijland te gast bij De Treffers. Deze voormalig E-Sporter van Ajax (gespecialiseerd in het voetbalspel FIFA) werd de eerste professionele E-Sporter in Nederland toen hij een contract bij Ajax tekende.

Hij werd maar liefst 5 x Nederlands kampioen en deed zelfs mee aan de wereldkampioenschappen FIFA. Inmiddels heeft hij Ajax verlaten en beheert hij een succesvol YouTube-kanaal, met vele volgers, en bracht hij in 2018 een boek uit over zijn leven als E-Sporter.

De Treffers is er trots op dat deze bekende E-Sporter bereid is om de halve finale en finale van het FIFA-toernooi te presenteren. Deze activiteit is gepland in het kader van het 100-jarige bestaan van de Groesbeekse club en past prima in het scala van diverse activiteiten om voor iedere doelgroep een passend event aan te bieden in het jubileumjaar 2019!

Koen Weijland is niet de enige BN-er die de club dit jaar bezoekt. Zangers Jannes, Martijn Fischer, presentator Frank Evenblij, maar ook keeper van het Nederlands Elftal en inmiddels Valencia CF,  Jasper Cillessen gingen hem dit jaar voor tijdens de diverse feestelijkheden.

Voor meer informatie: www.detreffers.nl


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 oktober, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor YouTube-ster bezoekt De Treffers!

Reageren is niet toegestaan.