Cerberus Crossduathlon en Crossloop

NIJMEGEN – Op zondag 15 december vindt de 15e editie van de Cerberus Crossduathlon plaats. Een bijzondere editie, die dit jaar voorafgegaan wordt door een Crossloop. Deelnemers kunnen partners of kinderen (vanaf 12 jaar) meenemen en laten genieten van een pittige crossloop. Ook voor de niet typische duursporters is de crossloop een korte maar krachtige uitdaging.

Inschrijven voor zowel de crossduathlon als de crossloop, kan online, maar kan ook ter plekke in de tent op de Motorcrossbaan de 7-Heuvelen, Nijmeegsebaan 5 te Groesbeek .

Om 10.30 start de crossloop. Deelnemers kunnen kiezen voor één ronde (3,5km) of twee ronde (7km). De uitdaging zit niet in de lengte van het parcours, maar in de zwaarte.

Om 11.30 uur start de lange afstand van de crossduathlon (7 km  lopen – 20 km mountainbiken – 3,5 km lopen). Deze afstand kun je individueel of als duo (1 loper en 1 fietser) overbruggen.

De korte afstand  (3,5km  lopen – 10 km mountainbiken – 3,5 km lopen) start om 12.25 uur.

Zie ook www.tvcerberus.nl


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 november, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Cerberus Crossduathlon en Crossloop

Reageren is niet toegestaan.