Inschrijving GERMANIA-dropping binnenkort weer van start

GROESBEEK – Vanaf zaterdag 7 december (10:00 uur) kan men zich weer inschrijven voor de dropping van VV Germania die zal plaatsvinden op zaterdag 4 januari 2020.

De adressen waar u de formulieren kunt inleveren staan op het inschrijfformulier. Voorkeur starttijd wordt bepaald naar volgorde van inschrijving. In verband met de grote belangstelling in de voorgaande jaren, moet de dropping commissie helaas wel, de vol is vol policy hanteren. De Germania-dropping is na bijna 20 jaar uitgegroeid tot de grootste en leukste van de regio waarbij de groep van Nevin Kamps haar titel zal moeten verdedigen. De komende editie beloofd volgens de organisatie weer een groot en leuk spektakel te worden en uiteraard zal ook worden gezorgd voor de inwendige mens.

De droppings-commissie is al weer geruime tijd bezig met de voorbereiding en hoopt inderdaad aan bovengenoemde verwachtingen te kunnen voldoen. Wat kunnen we nu al zeggen over deze editie: ‘Zorg in ieder geval voor stevig schoeisel, een zaklantaarn en een goed humeur’. Groepen moeten bestaan uit minimaal acht en maximaal uit zestien personen. De minimumleeftijd van deelname is 16 jaar en de deelnamekosten bedragen dit jaar slechts € 10,00 per persoon.

Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen in het clubhuis van Germania of via deze link 

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 november, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Inschrijving GERMANIA-dropping binnenkort weer van start

Reageren is niet toegestaan.