Een wereldse wedstrijd

GROESBEEK – Op 22 december 2019 komt het VT (Voetbalteam) HAITI jo15-1 op bezoek bij Achilles ’29 op de velden van Germania.

Wat maakt dat team zo leuk? Het team bestaat uit kinderen die geboren zijn in Haiti en in Nederland geadopteerd zijn. De roots van alle spelers liggen in Haiti en dat straalt er positief van af. 

De wedstrijd is de derde wedstrijd ooit in een jaarlijkse reeks van 6 wedstrijden tegen BVO’s (beroeps voetbal organisaties) en divisie jeugdvoetbalclubs. De eerste editie was tegen SV Epe JO15-1, die wedstrijd werd door Ha├»ti gewonnen met 5-2. Wedstrijd twee tegen 4e divisie team Always Forward jo15-1 werd met 6-0 gewonnen. 

VT Haiti bestaat uit voetballers die op hoog niveau in de Nederlandse voetbalcompetitie actief zijn. Op bezoek komen? U bent verzekerd van een mooie partij voetbal. Aanvangstijd is 14.00 uur op de velden van Germani. Sportcomplex V.V. Germania, Nijmeegsebaan 5B, 6561 KE Groesbeek.  

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 december, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Een wereldse wedstrijd

Reageren is niet toegestaan.