Roadkill Rollers zoeken vers vlees

NIJMEGEN- Nijmegens eigen Roller Derby vereniging, Roadkill Rollers, zoeken ‘Fresh meat’. 

Op vrijdag 7 februari organiseren de Roadkill Rollers een open avond in sporthal de Horstacker, voor iedereen die interesse heeft in Roller Derby. De avond begint om 19.30 uur met een introductie over Roller Derby. Daarop volgend zal er een basistraining zijn voor alle geïnteresseerden. Het beste van alles? Geen ervaring of eigen skates nodig! Deelname en lenen van materiaal is gratis. Meld je aan via info@roadkillrollers.nl

Tijdens de open avond zullen de Roadkill Rollers je de basis leren van het spel en een korte demonstatie geven. Daarna is het de beurt aan de deelnemers om zelf de skates aan te trekken. Voor deze avond kunnen deelnemers materialen lenen. Het is dus niet nodig om eigen skates en bescherming te hebben.

Denk je nu, ‘maar ik kan helemaal niet skaten’? Dat is geen probleem. Tijdens het zogenaamde ‘Fresh Meat’ traject wordt je alles geleerd wat je moet weten om veilig te kunnen skaten. Remmen, veilig vallen en opstaan. Heb je interesse in Roller Derby maar niet als skater? Dan ben je op deze avond ook welkom om kennis te maken met de vereniging!

Enthousiast na de open avond? Dan kun je vanaf dinsdag 11 februari gelijk mee in het nieuwe Fresh Meat traject. Voor een contributie van slechts €27,50 per maand train je twee keer per week, dinsdag en vrijdag avond, mee met de Roadkill Rollers. Tijdens het traject wordt je alles geleerd wat je nodig hebt om te kunnen skaten en Roller Derby te spelen.

Wil je graag kennis maken met roller derby, en het zelf proberen? Dan is sporthal De Horstacker de plaats waar je moet zijn. Schrijf je in via info@roadkillrollers.nl.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 januari, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Roadkill Rollers zoeken vers vlees

Reageren is niet toegestaan.