Doe mee aan de Zomer Challenge bij Tennisvereniging Groesbeek

GROESBEEK – Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan dagen we jou en je vrienden uit voor de Zomer Challenge!

De Zomer Challenge is een zomerlidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je drie maanden vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt en je kunt meespelen met de racket toss op maandagavond.

  •  Je ontvangt een zomerlidmaatschap voor de maanden juni, juli en augustus om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt.
  • Je kunt meedoen met de racket toss op maandagavond van 19-20 uur (wel aanmelden).
  • Kosten: € 50,-
  • Ben je na deze 3 maanden helemaal enthousiast bent geworden en wil je graag nog verder tennissen? Met een bijbetaling van € 75,- wordt het Zomer Challenge lidmaatschap omgezet naar een jaarkaart. Je lidmaatschap loopt dan tot 1 april 2021. Ook in de wintermaanden is het tennispark gewoon geopend, je kunt dus het hele jaar door tennissen!

 

Doe je ook mee?

Voor meer informatie of aanmelden, neem contact op met Stef van Rijn.

Per e-mail: ledenadministratie@tvgroesbeek.nl

Of kijk op de website: www.tvgroesbeek.nl


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 mei, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Doe mee aan de Zomer Challenge bij Tennisvereniging Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.