Anytime Fitness biedt alle hulp om een gezond leven na Coronasluiting weer op te pakken!  

Nu Outdoor & Open Air Training – per 1 juli weer binnen trainen.

Hoe het begon?

Wat begon 2020 startte met het openen van een derde vestiging in Malden, viel 15 maart het kaartenhuis en onze droom in een diepe afgrond! We moesten sluiten!

Onmacht, verdriet en allerlei scenario’s ging er door ons heen. Om 17:00 uur het bericht ontvangen en daarna snel naar onze vestigingen in Malden, Groesbeek en Millingen om deze te sluiten. Vervolgens de vragen van het personeel te beantwoorden en onszelf en onze medewerkers de dag erna de tijd te geven de schok te verwerken. Van Anytime fitness 24/7 open naar sluiten. Je mag gerust weten dat we meerdere traantjes gevloeid hebben.

De gevolgen voor sportschoolhouders!

Direct na het persbericht kwamen de opzeggingen bij bossen binnen. Dat werd een trend na ieder persbericht, mede omdat er steeds maar slecht nieuws kwam. We zouden iets over loyaliteit kunnen zeggen, maar veel mensen hebben het financieel moeilijk. Geld uitgeven aan een dienst die niet toegankelijk is, dat is nogal wat. De overheid heeft samen met het RIVM ‘geconstateerd’ , wat ik overigens even tussen aanhalingstekens zet, dat een sportschool een broedplek van verspreiding is. Wie zijn wij om ons daarin te mengen. Wat ons wel verbaasde dat er geen breder steunpakket voor sportschoolhouders is. Men gaat er in de tweede kamer gewoon vanuit dat iedereen netjes blijft betalen. Helaas door de vele opzeggingen, de storneringen was dit niet het geval! Zo ligt ook bij ons faillissement op de loer. Een sportschool is al lang geen exclusieve plek meer voor ijdele bodybuilders, maar een noodzakelijk kwaad voor een gezonde levensstijl!

 Denken in mogelijkheden?

Als ondernemer zijnde moet je blijven denken in mogelijkheden! Wat kan ik wel bieden?

Samen met onze medewerkers zijn wij gestart met live online lessen, workouts, Youtube kanaal opgezet en het verzenden van informatienieuwsbrieven verzonden met tips en workouts voor thuis. Daarnaast hebben we zelfs een drive in georganiseerd en leden een workout elastiek cadeau gedaan!

Vanaf 18 mei mocht er wel buiten gesport worden en ook daar hebben wij direct op ingespeeld en slepen wij in Groesbeek en Millingen trouw iedere ochtend fitnessapparatuur naar buiten en worden er buiten groepslessen gegeven! In Malden is die mogelijkheid er niet, maar die leden kunnen bij onze vestiging in Groesbeek terecht.

Helaas kunnen wij ons geen hele tent voor de deur veroorloven, zoals sommige andere sportscholen dat hebben. Wij zij een te jong bedrijf en hebben nog geen ‘spek op de botten, zoals men dit noemt. Wij vinden het belangrijker om ons personeel te behouden en door te betalen! Want ook hiervoor krijgen wij onvoldoende tot geen steun van de overheid. Maar wij doen wat we kunnen en krijgen gelukkig ook positieve feedback van onze trouwe leden. 

Sporten, bewegen en fit blijven beter voor je immuunsysteem EN mentale gesteldheid!

Dat er maatregelen genomen zijn tegen verdere verspreiding van het coronavirus was in het begin nodig. Echter om dit voor zo een lange periode te doen heeft  serieus gevolgen gehad voor iedereen die geen onderliggende ziektes hebben en gezond en fit waren. Neem bijvoorbeeld, toename van gewicht, minder conditie waardoor er juist onderliggende klachten gaan ontstaan!

Nederland ging letterlijk ‘stilzitten’ en dat is funest is voor je afweersysteem. En nee, de wandeling van de slaapkamer naar de keukentafel, het klussen in huis telt niet als lichaamsbeweging. Naast Corona loert er wel degelijk een ander gevaar: gebrek aan lichaamsbeweging. En dat terwijl het juist heel belangrijk is voor je immuunsysteem om actief te blijven.

Naast de lichamelijk voordelen van sporten, heeft je mentale gesteldheid ook baat bij lichaamsbeweging. Voel je je down door het gebrek aan sociaal contact, of door al het negatieve nieuws over het coronavirus? Hup, die stoel uit en bewegen. Bij beweging worden neurotransmitters in je hersenen geactiveerd. Je maakt dopamine aan en dit zorgt voor een goed gevoel. Zo bestrijd je dus ook futloze gedachtes.” 

Hoe kan Anytime fitness helpen!

Als alles de aankomende maand goed gaat in Nederland kunnen wij eindelijk  1 juli onze deuren openen. Dit alles volgens een streng RIVM protocol.  Het concept 24 uurs toegang zal nog niet mogelijk zijn,  maar het is een begin om onze leden te helpen weer naar een gezondere levensstijl toe te werken.

Net zoals altijd biedt Anytime Fitness de begeleiding die men nodig heeft om dit te realiseren. Leden kunnen opnieuw terecht om hun schema’s aan te passen, met vragen bij ons terecht, en nog belangrijker, terugkeren naar hun vertrouwde omgeving waarin, hygiëne, goede ventilatie, begeleiding en sfeer hoog in het vaandel staan. Wij zeggen niet voor niets Lets make Healthy happen!

Meer weten over Anytime fitness en werken aan een gezondere levensstijl?

Neem gerust contact op en laat je verrassen door ons en onze fitnessinstructeurs. Geen massa sportschool, maar een sportschool met oprechte aandacht voor haar leden. Waar je in ons nieuwe normaal op een veilige en verantwoorde manier kunt werken aan jouw gezondheid!

Reageer via de website ( www.anytimefitness.nl/ ) of per e-mail of telefoon en wij nemen contact met je op.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 juni, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Anytime Fitness biedt alle hulp om een gezond leven na Coronasluiting weer op te pakken!  

Reageren is niet toegestaan.