N.E.C. Nijmegen Voetbalkamp in de voorjaarsvakantie

NIJMEGEN – Drie dagen voetbalplezier in een mooi N.E.C. Nijmegen Voetbalkampen tenue, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes leren kennen én je voetbalvaardigheden ontwikkelingen het gebeurt allemaal tijdens het N.E.C. Nijmegen Voetbalkamp in de voorjaarsvakantie.

In de voorjaarsvakantie 15, 16 en 17 februari, dagelijks van 8.30 uur – 14.30 uur wordt er voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar een leuk N.E.C. Nijmegen Voetbalkamp georganiseerd bij Quick 1888 in Nijmegen.

Wat kun je als deelnemer verwachten?

– Je eigen N.E.C. Nijmegen Voetbalkampen tenue

– Nieuw: Skill Games uit FIFA 21

– Gezonde tussendoortjes en drinken

– Begeleiding van gekwalificeerde (N.E.C. Nijmegen) jeugdtrainers

– N.E.C. Nijmegen Voetbalkampen medaille

– Kans op leuke voetbalprijzen

Wil jij meedoen of meer informatie? Ga snel naar: www.nec-nijmegen.nl/voetbalkampen

 N.E.C. Nijmegen Voetbalschool inschrijving geopend

Zondagochtend 7 maart staat de eerste training van de N.E.C. Nijmegen Voetbalschool en Keepersschool module op het programma op het jeugdcomplex van N.E.C. Nijmegen, de Eendracht. De trainingen staan onder begeleiding van enthousiaste en gediplomeerde (N.E.C. Nijmegen) jeugdtrainers. Gedurende 10 weken wordt er gewerkt in drie verschillende thema’s: Aanvallen, Techniek en Omschakelen. Voor het eerst is er ook een speciale groep voor keepers.

Wil jij meedoen of meer informatie? Kijk op www.nec-nijmegen.nl/voetbalschool

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 januari, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor N.E.C. Nijmegen Voetbalkamp in de voorjaarsvakantie

Reageren is niet toegestaan.