Oud directeur van basisschool “De Sieppe” wordt nieuwe (interim) voorzitter bij Tennisvereniging Groesbeek

Frans Geurts, al bijna 25 jaar lid van TV Groesbeek, heeft per 1 april 2021 de voorzittershamer van Tom Weber overgenomen bij Tennisvereniging Groesbeek. Frans heeft vanuit zijn loopbaan in het onderwijs ruime bestuurlijke ervaring. Hij heeft diverse directie- en bestuursfuncties bekleed en zal zich nu gaan inzetten voor de tennisvereniging. Hij zal in eerste instantie de functie als interim voorzitter vervullen en bij goedkeuring van de Algemene Ledenvergadering en bij afwezigheid van tegenkandidaten, officieel geïnstalleerd kunnen worden.

 50 jarig jubileum Tennisvereniging Groesbeek

Voor Tennisvereniging Groesbeek is 2021 een bijzonder jaar, aangezien de vereniging het 50 jarig jubileum mag vieren! We gaan natuurlijk dit bijzondere jubileum vieren. De festiviteiten zijn (vanwege Corona maatregelen) voorlopig uitgesteld tot eind augustus, maar we gaan ervan uit dat dan het feest kan losbarsten.

We willen toch nu al trakteren! 
Daarom ontvangt ieder nieuwe tennis lid (na aanschaf van een jaarlidmaatschap) een welkomst pakket. Dit is een speciale sporttas gevuld met een blik tennisballen, een Tennisvereniging Groesbeek bidon en handdoek! Tevens komt ook het inschrijfgeld te vervallen.
Voor diegene die nog niet zeker zijn van een toekomstige tenniscarrière, is er ook de mogelijkheid om een zomerlidmaatschap van 3 maanden aan te schaffen. Dit kan in de periode van 1 mei tot 1 oktober en kost slechts € 37,50 voor een periode van 3 aaneengesloten maanden! 

Tennis coronaproof

Tennis is bij uitstek een sport die coronaproof is. Bij Tennisvereniging Groesbeek wordt er in de buitenlucht gespeeld en op de baan kan er voldoende afstand bewaard worden. Dubbelen en trainen met 4 personen is daarom toegestaan. Als je wat aan je conditie wilt doen en genieten van het tennisspel, van harte welkom.Tennis is goed voor je gezondheid en geschikt voor alle leeftijden. 

Wilt u meer informatie over de tennisvereniging? Neem dan eens een kijkje op de website www.tvgroesbeek.nl of stuur uw vraag naar info@tvgroesbeek.nl


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 april, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Oud directeur van basisschool “De Sieppe” wordt nieuwe (interim) voorzitter bij Tennisvereniging Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.