Nederlandse atletiektoppers live op TV Gelderland

REGIO – Omroep Gelderland doet op 26 en 27 februari live verslag van het NK Indoor Senioren. Presentator Frank Oosterwegel brengt live vanuit Omnisport in Apeldoorn de hoogtepunten. Vanaf 17.20 uur live op TV Gelderland en op gld.nl.

NK Indoor Senioren

Het NK Indoor Senioren is het laatste van de Nederlandse Kampioenschappen Indoor Atletiek van dit jaar. In totaal bestaan de kampioenschappen uit twaalf verschillende atletiekonderdelen: van hoogspringen tot verspringen en van kogelstoten tot de 3000 meter hardlopen. Op de NK Indoor Atletiek strijden dit jaar ruim 300 toppers uit de atletiekwereld voor de Nederlandse medailles. 

Wereldtoppers en regionaal talent

Tussen de atleten zitten wereldtoppers als Nadine Visser, Anouk Vetter en Femke Bol. Maar ook Gelderse kanshebbers voor goud, waaronder Mike Foppen uit Nijmegen, Famke Heinst uit Spijk, Bregje Sloot uit Lobith en Marije van Hunenstijn uit Apeldoorn. Het NK Indoor Senioren is voor de atleten de laatste kwalificatiemogelijkheid voor de EK Indoor Atletiek in Belgrado eind maart.

Live vanuit Omnisport

Het NK Indoor Atletiek vindt dit jaar voor de veertiende keer plaats in Omnisport in Apeldoorn, sinds 2009 de vaste locatie. Omroep Gelderland is het hele weekend aanwezig en legt alle hoogtepunten vast op beeld. Deze worden tijdens een live-uitzending vanuit het Omnisport gepresenteerd door Frank Oosterwegel. Voormalig topatleet Dennis Licht, geboren in Apeldoorn, schuift aan als analist. Licht werd maar liefst dertien keer Nederlands Kampioen.

De live-uitzendingen van het NK Indoor Atletiek zijn op zaterdag 26 en zondag 27 februari om 17.20 uur te zien op TV Gelderland (daarna ieder uur herhaald). Uitzending gemist? Terugkijken kan via Uitzending Gemist.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 februari, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Nederlandse atletiektoppers live op TV Gelderland

Reageren is niet toegestaan.