Open Dag Tennisvereniging Groesbeek

GROESBEEK – Op zondag 27 maart is iedereen van harte welkom tijdens de open dag van Tennisvereniging Groesbeek. Mensen die nog geen lid zijn, kunnen dan kennismaken met deze leuke sport en onze gezellige tennisvereniging. Men kan tegen gereduceerd tarief een jaarlidmaatschap aanschaffen.

Voor de Groesbeekse jeugd is er een gratis tennis clinic van 14 tot 15 uur. Men kan zich hiervoor aanmelden via jeugdcommissie@tvgroesnbeek.nl onder vermelding van naam, leeftijd en emailadres.

Op deze dag zijn ook de finales van de clubkampioenschappen. U kunt ook zelf een balletje komen slaan, dit kan alleen tussen 10 en 12 uur (vanwege de finales). U kunt eventueel een tennisracket lenen.

Het is ook mogelijk om tussen 10:00 uur en 16:00 uur een rondje over de midgetgolfbaan te lopen. Dit kost niets. En natuurlijk is het clubhuis is geopend voor een drankje of een hapje. Aanmelden niet nodig. 

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 maart, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Open Dag Tennisvereniging Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.