De gezelligste sportclubs in Groesbeek

Om ervoor te zorgen dat je gezond en fit blijft is het natuurlijk belangrijk om genoeg te sporten. 150 minuten per week wordt minimaal aangeraden en die 2.5 uur is al snel te behalen bij een sportvereniging. Ben je een echte voetballer is de keus natuurlijk snel gemaakt. Ben je echter niet echt een sporter, maar wil je toch gezond blijven? Dan kan het helpen om een vereniging op gezelligheid uit te zoeken. In deze lijst vind je een aantal van Groesbeeks gezelligste clubs. Lees hieronder verder en nodig ook je vrienden uit!

Voetbalclub Achilles’29

De bekendste sport van de wereld kan natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. De club bestaat al bijna 100 jaar en dat feest wil je absoluut niet missen. De nog steeds bloeiende vereniging begon met 13 boerenjongens uit de buurt. Inmiddels hebben 800 voetballers hier elke week plezier. Het is een club voor jong en oud, talent of voor de lol. Sluit je snel aan want vrijdag 3 juni is er een geweldige feestavond van 19.00 tot 01.00. Het beloofd een echt knalfeest te worden. Er zal worden gefeest en gedronken, net als na elke wedstrijd in de kantine 😉

Tennisclub Groesbeek

Voor de echte tennissers onder ons is dit dé club voor jou! Er heerst altijd een geweldige sfeer en iedereen is blij dat je er bent. Voor de jeugd worden er competitiewedstrijden geregeld, zodat jij je beproeven tegen andere spelers. Voor de senioren zijn er naast de competitie ook nog toernooien en voor de 55+ een speciaal vrijgehouden donderdagmiddag. De vereniging geeft veel om de leden en wil daarom dat ook oudere mensen blijven bewegen om gezond te blijven. Daarnaast is er een prettige sfeer in de kantine waar er tijd is voor een biertje. Ook is er een dartbord en zou je kunnen wedden op tennis. Dat maakt de wedstrijden van Federer nóg spannender en leuker. Ook bevat de club een kleine midgetgolfbaan waar je na de wedstrijd nog even extra kan ontspannen. Het is daarnaast ook mogelijk om hier verschillende kinderfeestjes te houden. Een vereniging van plezier dus!

Judovereniging Groesbeek

Judo is een zelfverdedigingssport waarbij voorop staat dat je geen geweld moet gebruiken. Dit zal worden benadrukt bij de club en zo leer je jezelf te beheersen. Wanneer het toch zover komt dat je in een gevecht beland kan je tenminste jezelf beschermen. Het is een leuke en uitdagende sport en ik daag je uit het een keer te proberen. Alle trainingen zijn vriendschappelijk en er kan niks ergs gebeuren. De club doet mee aan verschillende clubacties en andere evenementen, zoals een bootcamp en spel. Voor de gezelligheid wordt dus wel gezorgd, nu moet alleen jij nog komen! Groesbeek heeft zelfs de luxe van 2 gratis proeflessen, dus waar wacht je nog op?

TotalVit Groesbeek

Sportscholen worden in Nederland steeds populairder. Steeds meer jongeren gaan wekelijks werken aan hun lichaam om er beter uit te zien, of om gezond te blijven. Maar deze sportschool is toch wel een speciale. Behalve de normale gewichten, machines en touwen zit er een ingebouwde fysiotherapie en wellness in. Alles in een dus! Klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is echt zo. De wellness bevat zwembaden, sauna’s, zonnebanken en massages. Een spier verrekt? Kruip naar de andere kant voor een fijne behandeling bij een top fysiotherapeut. Of je nou hulp nodig hebt bij specifieke klachten, je wil ontspannen of je kracht een flinke boost wil geven is dit het lidmaatschap die je nodig hebt. Er kan geholpen worden met voedingsplannen en groepslessen voor de beginners. Moet ik je nog verder overtuigen?


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 juni, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor De gezelligste sportclubs in Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.