Nieuwe groepslessen bij Total Spirit

GROESBEEK – Op maandag 8 januari lanceert Total Spirit de nieuwste groepslessen van onder andere Les Mills (BBB, RPM, BodyAttack en BodyPump) met een feestelijke avond.

Vanaf 18.00 uur draait DJ Sillyfreaker uit Groesbeek dancemuziek om je fitnesstraining een extra boost te geven.

Lessen

Om 18.30 uur presenteert instructeur Niels de nieuwste BodyPump-les en om 19.30 uur de nieuwste BodyAttackles in de groepslessenzaal. In de Spinningzaal is om 18:30 uur de nieuwste RPM-les, gepresenteerd door Sem. Aansluitend is er voor leden een workshop Sportief Paaldansen. Dat duurt van 20:30 uur tot 22:30 uur. Introduc├ęs zijn van harte welkom tijdens de groepslessen of in de fitnesszaal. Wel moeten zij zich bij de receptie melden.

Nieuwe openingstijden

De sportschool heeft ook de openingstijden gewijzigd. Van maandag tot en met vrijdag is men van 07:00 uur tot 22:00 uur geopend, op de zaterdag vanaf 08:00 uur en op zon- en feestdagen van 08:00 uur tot 22:00 uur.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 januari, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »

2 reacties op “Nieuwe groepslessen bij Total Spirit”

  1. Zuur zei:

    Ach…voelt de hete adem van Anytime in de nek…

  2. Sporter zei:

    Ja er zullen een hoop mensen zijn die zijn overgestapt naar anytime, maar laten we Total spirit dan even uit de droom helpen: het zijn niet alleen de openingstijden waarom men weg gaat. Het zal voornamelijk de kosten zijn, het vele wisselende personeel, en wat te denken van alle medegebruikers ( vakantie toeristen, Achilles elftallen, Uniek )