Contracten Achilles ’29-spelers worden opgezegd

GROESBEEK – Curator Coen Houtman gaat de contracten van de spelers van Achilles ’29 opzeggen.

Dat meldt dagblad De Gelderlander.

Opzegtermijn

Spelers van de club mogen niet direct vertrekken. Er geldt een opzegtermijn van 4 weken. Voor spelers die geen KNVB-geregistreerd contract hebben is dispensatie van de voetbalbond nodig om te kunnen vertrekken. De spelersvakbond VVCS eist echter dat de voetballers naar een ander team moeten kunnen. Zo niet, zou er een rechtszaak kunnen volgen.

Wedstrijd tegen FC Lienden

Overigens laat Het Gelderse Voetbal na een interview met Boy van de Beek weten dat de selectie zaterdag niet meer gaat voetballen. Dan staat de uitwedstrijd tegen FC Lienden gepland. “Wat vaststaat, is dat het competitieduel tegen het Gelderse FC Lienden op aanstaande zaterdag niet doorgaat. De selectie traint niet meer en de spelers zitten al met hun hoofd bij een mogelijke transfer om het seizoen toch nog ergens waardig af te sluiten”, aldus de website. Kursad Sürmeli is al weg.

De proftak van Achilles ’29 werd vorige week failliet verklaard. De vereniging kan blijven bestaan en heeft de licenties voor de teams. Een doorstart in de Tweede Divisie behoort daarom nog tot de mogelijkheden.

Bron: DeGroesbeek.nl e.a


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 januari, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 23 reacties »

23 reacties op “Contracten Achilles ’29-spelers worden opgezegd”

 1. Chris. zei:

  He he. Eindelijk worden de spelers verlost van alle ellende. Ga weg van die bende en zoek allemaal je heil ergens anders. Jullie en iedereen is steeds voorgelogen door die leuke familie.

 2. Joke zei:

  KNVB geeft Achilles’29 tijd om opnieuw te voldoen aan licentie-eisen

  https://www.gelderlander.nl/voetbal-nijmegen/knvb-geeft-achilles-29-tijd-om-opnieuw-te-voldoen-aan-licentie-eisen~a6f89815/

 3. buisje zei:

  ennnn….kom d’r maar in De Treffers !
  Aangezien jullie in alle linies versterking nodig hebben (en daarvoor ook in de winterstop met enkele trouwe sponsors zo’n kleine 100.000 euro voor opgehaald hebben zou ik zeggen:
  – Mark Raterink
  – Boy van de Beek
  en
  Niek Verstegen

  En terecht.
  Laat ’t de Derksen maar extra pijn doen !!

 4. Fan zei:

  Laat de mensen die willen gaan, vertrekken. Doe dat vooral charmant! Het zijn altijd persoonlijke & sportieve ambities en privé belangen die spelers en stafleden tot die keuze doen komen.
  Achilles kan hun vertrouwen daar nu niet in winnen, er is te veel gebeurd en vooral ook slecht gecommuniceerd.
  Het broodnodige vertrouwen is zwaar beschadigd!
  Geen hoger beroep! Start gewoon opnieuw en zonder BV gedoe. Nog steeds leden genoeg die het ook zo zien.
  Nieuw en fris bestuur, met nieuwe sponsoren, ontvlechten van de banden met de familie, behoud van de jeugd, dames elftallen en de hondstrouwe leden.
  Voor nu niet leuk maar er kan weer perspectief gloren!!

 5. H. v. Angeren zei:

  Advies aan de redactie: haal dit onderwerp of topic en plaats het op Facebook. Dan is al dat anonieme gestook verleden tijd. Mensen welke echt iets terecht hebben te melden reageren dan toch wel. Ik weet nu al dat ook deze reactie van mij met veel rode duimpjes word getrakteerd. Jammer maar het zij zo.

 6. Groesbeker zei:

  @ Buisje die spelers die jij net noemt zeer beperkte voetballers ! Heb ze in de derby bekeken en zowel Achilles als de Treffers zeer matig elftal beide met oninteressante voetballers sorry maar is zo ! De beste speler van Achilles is al naar Turkije en Popalzay de andere zal ook vertrekken en een goed avontuur aangaan in het buitenland en daarmee is alles al gezegd 🙂 🙂 🙂

 7. klukkluk zei:

  Buisje volgens mij kunnen ze op zuid het bloed wel drinken van boy.
  Maar het kan snel omdraaien als de nood hoog is.

 8. Youri zei:

  Boy vd beek wordt uitkotst door het publiek van de treffers!!
  Is het dan wel verstandig om hem te willen halen?
  Lijkt me niet fijn voetballen

 9. Jose zei:

  Vd Beek al enkele gesprekken gehad bij de treffers. Of in winterstop of na competitie naar de treffers. Verstegen ook gesprek gehad op Zuid. Weet daar verder niet meer van.

 10. Chris. zei:

  Lijkt me inderdaad niet slim om Boy van de Beek te halen.
  De supporters en de huidige spelersgroep zien dat niet zitten.
  En er is al een Raterink geweest en dat was geen succes.

 11. Treffersfan zei:

  Wat een onzin. Op Zuid hebben we helemaal geen hekel aan Boy van de Beek. Behalve natuurlijk als hij TEGEN ons speelt. Natuurlijk is hij zo af en toe heel irritant en speelt hij ‘op het randje’. Maar dat is nu net wat we op dit missen. Wat ons betreft is hij meer dan welkom!

 12. Germaan zei:

  Boy is een jongen waar je van houdt als die bij je speelt, en waar je de grootste hekel aan hebt als die tegen je speelt!
  Heeft zich in de derby misschien in de ogen van de treffers supporters misselijk gedragen. Maar dat laat wel zien dat hij alles doet om te winnen!! Een jongen die ook altijd in is voor een babbeltje met supporters wat in het amateur voetbal ook belangrijk is!
  Ik vind als echte Germaan dat treffers een fantastische speler + persoon binnen haalt als hij daadwerkelijk jullie kant op gaat.
  Ik zie hem namelijk eerder naar een gvvv of Spakenburg vertrekken.

 13. Fan zei:

  @ van Angeren; wat is voor u gestook en op welke reactie doelt u?
  In uw reacties lees ik NIETS inhoudelijks, ook niet via FB!!

 14. Treffers 2 zei:

  Als boy van de beek de treffers beter kan maken dan is het toch niet zo moeilijk dan maar een ettertje. maar die heb je wel nodig maar goed we wachten rustig af. wordt vervolgd.

 15. Chris. zei:

  Ik lees net dat het overgebleven bestuurslid zegt dat er gewoon zaterdag gevoetbald gaat worden bij Lienden.
  Want ze hebben 500 leden dus keus genoeg.
  Ik denk dat deze dame nu ook door de ratten besnuffeld is.
  Waar haalt zij die gekkigheid vandaan?
  Dit is toch echt competitie vervalsing.
  Maar daar zijn ze op de Heikant wel goed in.
  Dingen verdraaien, achterhouden enz.

 16. De witte zei:

  Jong Achilles gaat ballen met een deel van de selectie zaterdag tegen FC Lienden.

 17. Babbel zei:

  Groesbeker, als jij de naar Turkije vertrokken speler de beste vindt, twijfel ik zwaar aan je voetbalkennis. Drama speler.

 18. Groesbeker zei:

  @ Babbel dat is niet erg dat jij dat vind feit is hij speelt straks in de 2e competitie van Turkije bij een club die volop meedoen om promotie naar de hoogste divisie van Turkije. Ik bedoel maar te zeggen dat is altijd nog beter dan de Nederlandse tweede divisie. Zoneen overstap zal Boy nooit gaan maken anders was dat allang gebeurd denk je niet 🙂 en hiermee bedoel ik voor Boy een hogere competitie dan waar die nu in zit maar goed ze hebben beide wel een voordeel straks het geld gaat nu wel iedere maand betaald worden 🙂 🙂

 19. De Kuier. zei:

  Chris…wanneer de KNVB wil dat er zaterdag..gewoon.. wordt gespeeld en diverse spelers weigeren ook nog maar 1min te spelen voor Ach29. wat doe je dan.??? Dan doe je een beroep op ėėn v d 500 voetballende leden. Competitie vervalsing is dan voor rekening v d KNVB. Die hebben er voor dit seizoen toch al een potje van gemaakt en toveren voor t einde wel weer iets uit de hoge hoed.Afwachten dan maar!!

 20. Wim zei:

  De kuier de KNVB heeft er een zooitje van gemaakt ???? Volgens mij hebben jullie dat zelf gedaan kerel .

 21. De witte zei:

  Waar er 2 vechten zijn er 2 schuld.
  Er wordt zaterdag gewoon gevoetbald jong achilles treed aan wie er langs de lijn staat weet niemand.

 22. ... zei:

  Boy heeft getekend op zuid.

 23. De Kuier. zei:

  Wim…goed lezen wat ik schrijf…zooitje …gebruik ik niet…en het is gericht op het verhaal van Chris..Nogmaals goed lezen…kelje.!!