Thuisnederlaag De Treffers tegen De Dijk

GROESBEEK – De Treffers is de tweede helft van de competitie niet goed begonnen.

De Groesbekers verloren op eigen veld met 1-2 van De Dijk.

Hoewel de kansen voor De Treffers waren, vielen de doelpunten aan de andere kant van het veld. Op slag van rust werd de score pas geopend. Adham El Idrissi benutte de eerste de beste kans die de gasten kregen: 0-1.

Vlak na rust was het opnieuw raak. Ditmaal maakte Robert Verschraage er uit een corner 0-2 van. Met twee doelpunten uit even zoveel kansen bleek De Dijk uiterst effectief. Bas Hendriks scoorde in de slotminuut nog wel de aansluitingstreffer, maar De Treffers kon niet voorkomen dat het tegen een nederlaag aan liep.

De roodzwarten staan 13e met 18 punten uit 16 duels.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 januari, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »

10 reacties op “Thuisnederlaag De Treffers tegen De Dijk”

 1. Treffers 2 zei:

  Wordt tijd voor nieuwe spelers.

 2. Piet Puk zei:

  Dramatische tweede helft, anti-reclame voor het voetbal. Hier komt een neutrale toeschouwer al zeker niet op af. Het in kleine aantallen aanwezige publiek was er grotendeels 20 jaar geleden ook al bij.
  Voor wie wordt deze show opgevoerd? Voor het ego van Bert en Hans met hun volgers?? Sponsoren worden met deze koers passanten….

 3. Hoi zei:

  Wedstrijd gezien op fox. Wat een slechte pot . Het wordt met de week slechter. Niet om aan te gleuren. Tegen een b elftal van de Dijk zo spelen. Geen kans gehad in de 2de helft.

 4. Liefhebber zei:

  Heb het laatste half uur gezien op tv. Wat een armoe. De vrije trap was schitterend, de rest was niet om aan te zien. Pure armoe

 5. kloeke zei:

  Er komt ook geen mens meer kijken lijkt wel.

 6. Theo zei:

  Ja ze weten het toch zo goed daar. Met een Tc en Bert als bestuur. Krijgen het heel moeilijk .

 7. Treffersfan zei:

  Wat betreft het vertoonde spel van ons eerste elftal ben ik het helemaal eens met de voorgaande ‘analyses’. Maar wie of wat geeft je het recht om onze voorzitter op deze manier neer te zetten? Bert Janssen – en hij niet alleen – steken ziel, zaligheid (en geld) in De Treffers en slagen er telkens weer in om de club zowel organisatorisch als financieel naar een hoger niveau te brengen. Dat daarbij ook weleens fouten worden gemaakt zal ook niemand ontkennen. Maar gelukkig zijn onze bestuurders betrouwbaar en transparant. En dat kunnen we niet allemaal zeggen!

 8. Treffers 2 zei:

  Een wijze opmerking treffersfan.

 9. Theo zei:

  Is alles weer rustig onder de Tc nu

 10. Kersten zei:

  Jammer dat zaken altijd persoonlijk worden. Dit gaat mensen aan en mensen die dit zelf ook lezen. De mensen die zich belangeloos en vrijwillig inzetten voor clubs en maatschappelijk belang worden de dupe van mensen die langs de lijn en op websites anoniem schreeuwen. Gelukkig zijn er veel mensen die deze sites niet bekijken. Als het slecht gaat dan is het de schuld van die en die en als t goed gaat wordt er weer wat anders gevonden. Ga ook vrijwilligerswerk doen misschien wordt men daar wat meelevender van.