Achilles ’29-speler Niels Wouters naar De Treffers

GROESBEEK – Niels Wouters is de tweede speler van Achilles ’29 die deze week de overstap naar De Treffers maakt.


Foto: Clubwebsite De Treffers.

Hoewel één en ander nog geregeld moet worden, Achilles ’29 doet wat moeilijk, meldt De Treffers zondagmiddag dat er een contract voor 1,5 jaar klaarligt.

Carrière

De 21-jarige Wouters komt uit Schijndel en begon daar ook zijn voetbalcarrière. Via de jeugdopleiding van PSV kwam de aanvaller bij Jong Willem II terecht. Vervolgens maakte hij de overstap naar Achilles ’29. Door alle perikelen wil hij weg van De Heikant.

Stabiliteit

“Ik zat natuurlijk bij een niet zo’n stabiele club en ik zoek stabiliteit en plezier. De Treffers is een bekende club in Nederland en één van de beste amateurclubs in Nederland. Bij de derby heb ik gezien dat het een mooie club is. Dat er zoveel supporters van De Treffers bij de derby waren vond ik heel gaaf. Ik ben gewoon heel blij met deze mooie overstap! De laatste tijd was het een ontzettend hectische periode die nog steeds niet helemaal afgesloten is. Maar als de KNVB dispensatie verleent dan start ik lekker bij De Treffers. Aan de gesprekken met de trainer en de technische mensen heb ik een heel goed gevoel overgehouden.”, laat Wouters via de clubwebsite weten.

Eerder deze week werd ook bekend dat Boy van de Beek het wit en zwart verruilt voor het rood en zwart.

Bron: DeGroesbeek.nl, clubwebsite De Treffers


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 januari, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »

8 reacties op “Achilles ’29-speler Niels Wouters naar De Treffers”

 1. willie zei:

  Achilles doet moeilijk, leden van Achilles 29 ik me niet voorstellen dat jullie deze handelswijze van het enige bestuurslid nog laten gebeuren. laat Achilles ’29 niet
  Achilles 0.0 worden en begin gewoon met een schone lei en een normale begroting in de 4e klasse

 2. Gekke Willie zei:

  Waarom zouden wij naar de vierde klasse moeten spelen we trouwens al in wij zeggen toch ook niet dat de gemeente geen geld meer moet geven aan de treffers als Achilles met deze voetballers door kan gaan wie wel willen voetballen zie ik geen probleem kijk maar is op fox wat Hans kraay er over heeft gezegd en maak je maar druk over je eigen club die voetballen voor geen meter en ja ik geef je alleen gelijk dat ze Niels gewoon naar jullie moeten laten gaan want aan spelers wie niet willen heb je ook niks aan

 3. Chris. zei:

  Reactie op Gekke Willie.
  Als ik je reactie lees doe jij je naam wel eer aan.
  De Treffers kan zich zelf wel bedruipen.
  We zijn geen club die alles naar de knoppen helpt en dan een grote sponsor ook nog de vernieling in helpt. J.V.K.
  Ik hoop echt dat deze goede man goed uitkijkt want hij verdiend beter.
  De gemeente hoef ons niet te helpen.
  Kom op Achilles leden, word wakker en stuur alles en iedereen die ook maar iets met die slopersfamilie (D) te maken heeft weg.
  Deze familie heeft vroeger de club groot gemaakt en nu is deze familie schuldig aan wanbeleid, liegen enz.

 4. Treffersfan zei:

  @Gekke Willie, Je moet wel een heel groot bord voor je kop hebben wil je dit soort onzin uitkramen. Ik heb ook gehoord wat Hans Kraay gezegd heeft en ik vind het ook sneu voor de ECHTE supporters (en daar ken ik er genoeg van). Maar afgezien van het feit dat Hans Kraay zo’n beetje iedereen ‘naar de mond praat’, gaat hij en ga jij wel heel gemakkelijk voorbij aan de mensen voor wie dit vooral ‘sneu’ is. En dan is sneu nog heel mild uitgedrukt. Namelijk de mensen die nog duizenden Euro’s van Achilles BV tegoed hebben. Die zijn simpelweg voorgelogen en opgelicht! En dan vind je het blijkbaar ook nog gek dat spelers niet meer voor Achilles willen voetballen. Ik niet! Wat zou jij doen als jouw baas je al een half jaar geen salaris meer betaalt?

 5. Theo zei:

  Treffers leden maken jullie druk om je eigen clupie.Er is werk genoeg nog zag ik gisteren om half drie.En maak je niet zo druk om andere .

 6. Bruukse zei:

  Vernam dat op de achtergrond een groot aantal trouwe leden de plannen vorm aan het geven zijn en daar komt de bewuste familie niet meer in voor. En terecht lijkt mij. Als je tot aan je grootste geldschieter iedereen voor de gek houdt moet je gaan.
  Stekte aan de echte clubmensen

 7. Ander geluid zei:

  Met alle respect voor andere meningen, maar deze topic gaat over de overgang van Niels Wouters naar de Treffers.
  Je zou denken dat de scouts bij Achilles beter werk afleveren dan die bij de Treffers. Dit is al de tweede speler die de treffers heeft aangetrokken.
  Niet alleen een leegloop bij Achilles maar ook bij de Treffers.
  De spelers van Achilles die gisteren voetbalden, hebben een betere inzet/ prestatie getoond dan die van de Treffers.

 8. Chris. zei:

  Ik heb een vraagje.
  Wanneer gaan Elrie en Frans en consorten nu eens over naar Malden?
  Ze zouden daar uitstekend passen bij De Dwarsliggers.
  Ze geven hun strijd niet op.
  Wat een instelling van die gasten
  Laat de spelers toch gaan die al die tijd door jullie zijn gedwarsboomd en voorgelogen en niet betaald.
  Geef toestemming en vertrek met de schulden.