Groesbeekse Boys gaat door met Koen Renswoude

GROESBEEK-BREEDEWEG – Het bestuur van R.K.S.V. Groesbeekse Boys en hoofdtrainer Koen Renswoude zijn overeengekomen de huidige verbintenis met één jaar te verlengen.

Renswoude is met zijn eerste jaar op sportpark Breedeweg bezig. Daarvoor heeft hij als hoofdtrainer ervaring opgedaan bij R.K.S.V. Brakkenstein. Met dit team werd hij twee keer kampioen.

De huidige hoofdtrainer past, zo zegt de club, uitstekend bij het voetbaltechnische beleid van Groesbeekse Boys. Ondanks de tegenvallende resultaten in de eerste seizoenshelft is het vertrouwen aanwezig om in het restant van de competitie gestelde doelen te bereiken. Herkenbaarheid wordt verkregen door spelers uit het tweede elftal en A- junioren binnen het vlaggenschip in te passen.

Met deze spelersgroep wil men een prominente rol spelen in de derde klasse van het zondag amateurvoetbal.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 januari, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »

3 reacties op “Groesbeekse Boys gaat door met Koen Renswoude”

  1. Voyer zei:

    Pff

  2. Bruukse zei:

    Volgens mij denkt de groep hier anders over…

  3. owja zei:

    tja vertrouwen kan er zijn, maar de punten zullen er toch x moeten komen. Het verschil op de lijst ten opzichte van vorig seizoen is groot. Terwijl het verschil met de spelers van vorig seizoen klein is. Zal wel een dramatische 2de seizoen helft worden pffff