VVSB te sterk voor Achilles ’29

GROESBEEK – Achilles ’29 heeft zaterdagavond op eigen veld verloren. VVSB won met 2-3 op sportpark De Heikant.

Na een goede openingsfase vanuit de kant van Achilles ’29 was het de uitploeg die de leiding in de wedstrijd nam. Dat gebeurde na een halfuur spelen toen Peet Slot raak schoot. Dankzij Niels Willems kwamen de Groesbekers voor rust weer op gelijke hoogte.

Nadat Bart Schiks namens de thuisploeg een kans om zeep hielp was het aan de andere kant raak. VVSB had daar wel de hulp van een Achilles ’29-speler voor nodig, want Justin de Vos scoorde in eigen doel. Toen Mitchell Theuns in de 59e minuut de 1-3 aantekende leek het duel beslist.

Achilles ’29 maakte het echter nog spannend. Eerst belandde een bal van Sead Beqic op de lat en in de slotminuten werd het 2-3. Ook Achilles ’29 kreeg daarbij hulp van een speler in een ander tenue: Vladimir Jozic. Hij kopte de bal achter zijn eigen doelman. Daar bleef het ook bij.

Achilles ’29 staat 15e.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 januari, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »

6 reacties op “VVSB te sterk voor Achilles ’29”

 1. Hans zei:

  Goh wat jammer. Welkom in de grote mensenwereld Elrie

 2. Babbel zei:

  … waar een heel dik punt verdiend was.

 3. Lookkoek zei:

  Hans, jij weet wel hoe het eraan toe gaat in de grote mensenwereld. Dan heb je ongetwijfeld een hoop werk op je nek, succes daarmee. Gelukkig boekte de Treffers in hun thuiswedstrijd wel een glorieuze overwinning op VVSB of heb ik het nu mis. Succes in Lienden.

 4. Hans zei:

  Toevallig heb ik niet zoveel met Treffers. Maar wel tegen leugenaars en oplichters. En dat doe ik in ieder geval niet. Maar ik ken mensen…

 5. Wim zei:

  Eerlijk is eerlijk toch een knappe prestatie. Met mindere spelers toch aardig gedaan

 6. De witte zei:

  Jammer mannen 1 puntje was verdiend