Omhaal beslist duel tussen De Treffers en FC Lienden

LIENDEN – De Treffers heeft zondagmiddag een nederlaag moeten incasseren. De roodzwarten verloren in Lienden van de lokale FC: 1-0.

De grootste kans in de eerste helft van deze streekderby kwam op naam van Jawad Bellahsan. De speler van FC Lienden had zijn team op voorsprong kunnen en misschien wel moeten zetten, maar schoot naast. De Treffers kon in de eerste 45 minuten amper gevaarlijk worden.

In de tweede helft waren de verhoudingen aanvankelijk gelijk, maar scoringskansen bleven lange tijd uit. Toeschouwers moesten 70 minuten wachten op een doelpunt, maar dat geduld werd ook gelijk beloond. Danny van den Meiracker scoorde met een schitterende omhaal het enige doelpunt van de wedstrijd. De Treffers-speler Bryan Sirvania kreeg vijf minuten voor tijd nog wel zijn tweede gele kaart van het duel en mocht dus gaan douchen.

Voor De Treffers was het de tweede nederlaag na de winterstop. Vorige week was De Dijk met 1-2 te sterk voor de mannen van trainer Anton Janssen. De Treffers staat 13e. Het gat met de nummer 18 is slechts vier punten.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 januari, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 17 reacties »

17 reacties op “Omhaal beslist duel tussen De Treffers en FC Lienden”

 1. Fred zei:

  Welkom in de grote mensen wereld !

 2. Wim zei:

  Schand.

 3. alaaf zei:

  Allaf alaaf fijne carnaval allemaal

 4. Grb zei:

  Origineel Fred?

 5. tonnie zei:

  Ipv dat het steeds (ieder seizoen )beter zou moeten gaan wordt het alleen maar slechter.toch wanbeleid?

 6. Theo zei:

  Wat hebben ze het toch goed voor elkaar.En maar naar andere clubs kijken en wijzen.Gisteren weer duidelijk geworden in Lienden .Ze vliegen er rechtstreeks uit.En maar praten over wanbeleid kijk eerst naar jullie eigen bestuur enTC.

 7. Theo zei:

  Fred dat weten ze daar niet .Allemaal grote Egos met de borst vooruit .

 8. Julian zei:

  Zeker tonnie. Dat heeft de Tc ook toegegeven dus dat siert ze, doen niet veel mensen terwijl iedereen fouten maakt. Niet juiste spelers aangetrokken en dus proberen ze dat nu ook te herstellen. Gelukkig hebben ze wel wat centjes daarvoor 🙂 maar dat het slecht is dat is een understatement helaas.

 9. en zo is het zei:

  iedereen zit af te geven op wanbeleid maar kijk ook naar andere clubs. Die zitten ook niet stil en verbeteren zich ook keer op keer. ze hebben daar op Zuid een selectie uit balans en daardoor loopt het niet, rechtstreeks degraderen gaat niet gebeuren.

 10. Groesbeker zei:

  Haha jullie missen dat paard Van de Beek op het middenveld oh nee jullie missen heel wat maar goed de mensen die er verstand van hebben die weten dat ook ! Rechtstreeks degraderen zit er aan te komen en dan sta je daar in de derde divisie 🙂 Mischien heel wijs om komende tijd wat minder gal te spugen naar de Heikant en andersom en zorgen dat het voetbal beter word 🙂

 11. Liefhebber zei:

  Als het zo door gaat hebben we volgend jaar weer de derby, in de derde klasse

 12. kijker zei:

  voetbal technisch doen ze het bij de Treffers al 10 jaar slechter dan de heikant, dus weinig verstand van voetbal en steeds verkeerde mensen wie het daar voor het zeggen hebben….het word tijd dat daar de bezem eens flink doorheen gehaald wordt.

 13. en zo is het zei:

  @kijker, serieus? met drie aanpassingen is je tekst beter
  op financieel gebied doen ze het bij achilles al 10 jaar slechter dan op zuid, dus weinig verstand van financien en steeds verkeerde mensen wie het daar voor het zeggen hebben….het word tijd dat daar de bezem eens flink doorheen gehaald word

 14. Julian zei:

  Ja groesbeker, je hebt gelijk! Gal spugen moeten we niet meer doen. Alleen nog kei en keihard lachen om die stumpers. De vrouwenploeg had zo dringend geld nodig dat ze carte blanche hebben gegeven aan mogelijke sponsoren om zo in elk geval de competitie af te kunnen maken. Gevolg: een carnavalsclub die nog wat zout in de wonden strooit. Cv wej is sponsor geworden en staat op de shirts hahahaha….

 15. kijker zei:

  @ en zo is het,….financieel hebben ze er op de heikant inderdaad een puinhoop van gemaakt en dat is niet erg netjes, maar voetbal technisch laten ze de treffers toch al jaren lang alle hoeken van het veld zien en ook nu hebben ze toch met niets weer een elftal samengesteld… daarbij is het nog nooit een club gelukt om bij een faillissement in de zelfde klas te blijven voetballen en zij doen het toch maar….en wat betreft de bezem er door dat zal nooit lukken want achilles is van de fam. Derks.

 16. en zo is het zei:

  ze konden dat vanwege een enorme financiële injectie die achteraf onverantwoord bleek. wat is dan belangrijker, een club overeind houden of tegen beter weten in je rivaal willen vernederen. we kunnen wel vaststellen dat ze al die prijzen gekocht hebben en met een volle prijzenkast de afgrond inglijden. ze voetballen enkel nog in de huidige klasse doordat de knvb wanbeleid voert en geen beslissingen kan nemen.

 17. achilles 29 zei:

  het is al jaren niks en word ook nooit meer iets daar. hoe is het met de rel rond de contributie? of…….