Nederlagen voor De Treffers en Achilles ’29

GROESBEEK/BARENDRECHT – Zaterdag werd er een volledige speelronde in de Tweede Divisie afgewerkt.

Daarbij kwamen ook De Treffers en Achilles ’29 in actie.

Barendrecht 3-0 De Treffers

De Treffers speelde in de middag tegen Barendrecht. De Groesbekers keken al binnen vijf minuten tegen een 2-0 achterstand aan door doelpunten van Christiaan Dabaghian en Ramy Salem. De uitploeg had na een kwartier spelen de eerste mogelijkheid om iets terug te doen, maar Coen Maertzdorf kopte de bal over het doel. Enkele minuten later voorkwam De Treffers-doelman Niels Kornelis in een 1-op-1-situatie dat Salem zijn tweede van de middag kon maken.

In het eerste bedrijf gebeurde er verder niet veel, waardoor de toeschouwers tot tien minuten na de thee moesten wachten voor de volgende serieuze scoringskans. Pim Balkestein dacht de uitploeg op 2-1 te zetten, maar zijn doelpunt werd afgekeurd door een vermeende overtreding. De verdediger kreeg vervolgens geel omdat hij duidelijk liet merken het niet met de beslissing van de arbiter eens te zijn.

Na één uur spelen maakte Niels Wouters zijn debuut voor de roodzwarten uit Groesbeek. Datzelfde deed ook Niek Versteegen, maar dan een kwartiertje later. Beide spelers komen over van dorpsgenoot Achilles ’29. De Treffers had nog een kwartier om de aansluitingstreffer te scoren en probeerde de druk op te voeren. Echter was het aan de andere kant Kornelis die de marge nog even op twee hield. Salem bepaalde de eindstand in de 84e minuut echter alsnog op 3-0.

De Treffers staat 14e.

Achilles ’29 2-4 Jong Sparta

Op zaterdagavond probeerde Achilles ’29 de negatieve reeks van nederlagen te doorbreken. De teller stond voor aanvang van het duel tegen Jong Sparta op 7. Achilles ’29 moest het tij op eigen veld dus zien te keren, met Arno Arts als nieuwe oefenmeester.

Dat het moeilijk zou gaan worden was binnen de eerste paar minuten al duidelijk. Door twee doelpunten van Halil Dervisoglu stond het na zeven minuten al 0-2. Nadat Achilles ’29 twee goede kansen niet wist te verzilveren, maakte Lorenzo Soares Fonseca er na een halfuur spelen 0-3 van. De wedstrijd was daarmee eigenlijk al wel beslist, maar er moest nog één helft gespeeld worden.

In het tweede bedrijf had de uitploeg opnieuw niet lang nodig om tot scoren te komen. Ayoub Boukhari tekende in de 51e minuut de 0-4 aan. Achilles ’29 gaf de score uiteindelijk nog wel een draaglijker aanzien. Via treffers van Niels Willems en Alexander Jankovic werd het 2-4. Daarmee is de 8e nederlaag op rij een feit voor de Groesbeekse equipe.

De witzwarten blijven hekkensluiter in de Tweede Divisie.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 februari, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 9 reacties »

9 reacties op “Nederlagen voor De Treffers en Achilles ’29”

 1. Ander geluid zei:

  Zullen de van Achilles overgekomen spelers blijven, mocht de Treffers degraderen?

 2. ... zei:

  Moet je even vragen of je hun contract mag lezen.

 3. kloeke zei:

  Het is altijd gezellig op de horst….:)

 4. Treffers 2 zei:

  Het wordt nog een heel zwaar seizoen.

 5. Ben. zei:

  Reactie op :ander geluid.
  Zullen die zwakkelingen op de Heikant blijven als ze degraderen?
  Eerst stoppen, nooit meer willen spelen voor die club en nu ze niets kunnen krijgen komen ze terug, dat is pas zwak.

 6. Jan zei:

  Eeste half uur werd achilles kompleet overlopen met 2 persoonlijke fouten en een mooi uitgespeelde goal van sparta 0-3.
  Na rust een geheel ander Achilles gezien. Een paar omzettingen en wissels brachten strijd passie en vooral goed voetbal. Het geluk en goals komen wel
  Zal zwaar worden maar er gaan denk ik nog voldoende punten komen

 7. zo is het zei:

  De Treffers degradeert niet en Achilles zal het net niet redden.
  Reactie op wat hier geschreven is over spelers die opnieuw uitkomen voor Achilles`29; zwakkelingen!
  Huichelen met stoppen en achter spelers met gerechte rug staan en als zij weg zijn en blijkt dat ze nergens terecht kunnen weer het shirtje aantrekken, dan toon je echt mannelijkheid NOT.
  Wie A zegt moet ook B zeggen maar terug in de reet kruipen is zwak!

 8. kijker zei:

  ja..zo is het…en hetzelfde geld voor Arno Arts

 9. Fred de vries zei:

  De grote manen die zich Kijker en zo is het noemen ??! Ook al hebben jullie gelijk en is het allemaal waar ! Zet toch gewoon 1 keertje je echte naam erop . Dan wil ik best reageren op jullie maar niet op zo een manier . Groetjes FRED de vries pffffffff kijker en zo is het