[Foto’s/Video] De Treffers wint met ruime cijfers van Achilles ’29

GROESBEEK – De derby tussen De Treffers en Achilles ’29 is zondag met klinkende cijfers door De Treffers gewonnen: 5-2.


Video: Walter Vink.

Voor Achilles ’29 was het de tiende nederlaag op rij.

Goede start De Treffers

De thuisploeg kende een flitsende start. Al binnen tien minuten stond er een 2-0 stand op het bord. Doelpuntenmakers waren Boy van de Beek (3′, pen.) en Niek Versteegen (10′). Extra pijnlijk voor Achilles ’29, want beide spelers kwamen deze winter over van de Heikant.

Aansluiting

Het duurde niet lang voordat de gasten iets terug deden. Ze kregen daarbij wel wat hulp van de defensie van De Treffers. Aleksandar Jankovic maakte in de 17e minuut dankbaar gebruik van een fout van Eef van Riel: 2-1.

Mooie lob

Door een prachtige lob van Kevin Schmidt kwam Achilles ’29 na 40 minuten op 2-2. De Treffers ging echter met een voorsprong de rust in: Van de Beek benutte na 43 minuten zijn tweede strafschop van de middag.

Nekslag

Na rust vielen er opnieuw twee snelle doelpunten aan de zijde van De Treffers. Opnieuw waren het Versteegen en Van de Beek die scoorden. Laatstgenoemde had daarmee de hattrick tegen zijn oude ploeg te pakken.

Paal

Het was de definitieve nekslag voor Achilles ’29, die verder weinig meer in te brengen had. De Treffers had nog kunnen uitlopen naar een grotere score, maar de paal stond een doelpunt in de weg.

De Treffers kan drie belangrijke punten bijschrijven en heeft weer wat meer lucht. Achilles ’29 zit verder in de degradatiezorgen.

[nggallery id=969]
Foto’s met dank aan Jan Peters!

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 maart, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 25 reacties »

25 reacties op “[Foto’s/Video] De Treffers wint met ruime cijfers van Achilles ’29”

 1. groesbeekdorpje zei:

  wat zijn die eitjes stil!!

 2. Piet Puk zei:

  Over pakweg 15 jaar wordt het ook bij De Treffers stil: zonder achterban en sponsoring zoals bij de traditionele zaterdagtopploegen heb je op den duur niets te zoeken in de 2e divisie.

 3. Toontje zei:

  Achilles wint van Achilles.

 4. ronald zei:

  zo hebben ze op noord ook een paar mannen die de club de hemel in geprezen hebben maar nu zie je ze niet meer

 5. Jan zei:

  Als achilles fan moeten we dit gewoon slikken.. wachten op betere tijden en alles opnieuw oppakken. Het is zoals het is..

 6. Madelon zei:

  @Jan, mooi gezegd en positieve/nette instelling.

 7. marco zei:

  treffers is gewoon de grootste en mooiste club van groesbeek

 8. marco zei:

  boytje van de beek jalalalala boytje van de beek jalalaalala

 9. treffersfan zei:

  ik heb die van de heikant geen minuut gehoord

 10. Wim zei:

  Jan top kerel

 11. Treffers 2 zei:

  We hebben gewonnen daar zijn we blij mee. Maar we zijn er nog lang niet. Zo gemakkelijk winnen tegen de resterende wedstrijden gaat hem niet worden.en dan nog iets achilles heeft best goede spelers moet ik toch eventjes zeggen

 12. splinter zei:

  Kan ook niet anders met dat samen geraapt stel dat het maar 5-2 is gebleven snap ik niet .

 13. Neutraal zei:

  Wat een kwal, die Boy van de Beek. Onopvallende wedstrijd gespeeld, en jazeker, drie goals gemaakt, waarvan twee penalties. Prima! Maar om dan zo opzichtig te lopen juichen, en na afloop alle aandacht naar zich toe te trekken door opzichtig te gaan staan zwaaien met een Treffers-vlag is ronduit stuitend. Niet zo heel lang geleden deed hij hetzelfde, maar dan in het zwart-wit. Typerend voor zijn persoonlijkheid. Maar ja, wiens brood men eet …. Totdat ook hij “een nieuwe uitdaging” vindt bij een zaterdagclub.
  Wordt vervolgd.

 14. Grb zei:

  Niet neutraal dus !

 15. Jan zei:

  Ben benieuwd welke van de aangekondigde strenge maatregelen het bestuur van Treffers neemt tegen hun eigen supporters die zo’n ootje van het veld maakten dat ee wedstrijd pas later kon beginnen…..

 16. Erik zei:

  Wel een Arts aanwezig, maar de patient is te ziek

 17. buisje zei:

  ….en nu nog een keertje zònder de gekochte Achillesspelers graag….

 18. Maikel zei:

  Ik lees hier in een reactie dat van de beek vol lof praat over de meeste mensen binnen achilles en dat is alleen maar mooi. Maar dan vind ik het juist tegenover die mensen een beetje respectloos hoe hij zijn doelpunten viert en met die treffers vlag staat te zwaaien, dat had wat mij betreft dan juist tegenover die mensen wel wat ingetogener gemogen, wat er ook is gebeurt bij die club daar kunnen die mensen immers niks aan doen. Iedereen mag natuurlijk een eigen mening hebben, en dit is de mijne. Verder wens ik iedereen veel succes en plezier, voor welke club hij ook is of speelt.

 19. Henk zei:

  Klopt Maikel, voor bepaalde mensen had die het niet moeten doen misschien, maar als je door bepalende mensen binnen een club zwart wordt gemaakt dan komt er een ontlading los wat ik wel kan begrijpen !
  Misschien niet handig maar ik denk wel logisch, fijne week allemaal

 20. Kel zei:

  Op noord kan ook niet goed komen als ze mensen aanwijzen die de club moeten sturen zelf in het eerste gespeeld hebben en 90 minuten lang nog geen pion voorbij komen en met 3 goede spelers kampioen zijn geworden omdat de hele competitie destijds van een zeer laag niveau was. toch applaus voor die 3 wijze.

 21. John zei:

  De persconferentie na afloop was ook van hoge kwaliteit!

 22. Toon zei:

  Was nie matig maar slecht.Ook het geluid brrr en daarna muziek keuze zeer slecht voelde het feestje niet aan .

 23. zo is het zei:

  @ Kel; sterke bijdrage, nu nog even uitleggen zodat mensen begrijpen wat je allemaal schrijft

 24. Leo zei:

  Maar goed voor de treffers dat achilles in deze situatie terecht is gekomen anders waren ze nu al gedegradeerd geweest, en nee ik ben gen lid van beide clubs.

 25. Theetje zei:

  “Ik sluit deze persco bij deze af en Ben Wegh!”