Nieuwe nederlaag voor Achilles ’29, zorgen voor De Treffers

GROESBEEK/RIJNSBURG – De Treffers en Achilles ’29 hebben zaterdag opnieuw een nederlaag geleden.

Voor Achilles ’29 was het de 15e op rij.

Rijnsburgse Boys 2-0 De Treffers

De Treffers kan maar niet richting de middenmoot kruipen. Zaterdagmiddag werd er met 2-0 van Rijnsburgse Boys verloren.

De gasten kregen de eerste kansen van de wedstrijd, daarna waren de mogelijkheden vooral voor Rijnsburgse Boys. De thuisploeg kwam in de 26e minuut nog het dichtst bij een treffer, maar Wouter Op den Camp haalde een inzet van Carlos Opoku van de lijn. In het eerste bedrijf werd er niet gescoord.

Beide doelpunten vielen dus na de thee. De eerste keer dat er wat te juichen viel was na 54 minuten. Jeffrey Jongeneelen scoorde op aangeven van Donny van Oijen. Een kwartier voor tijd maakte diezelfde Van Oijen er 2-0 van. Even daarvoor werd het tweede Rijnsburgse doelpunt door De Treffers-doelman Niels Kornelis nog voorkomen. Cedric Badjeck had nog een mooie omhaal in huis, maar het veranderde verder niets meer aan de stand.

De Treffers heeft nog acht duels om de nacompetitie te ontlopen.

Achilles ’29 1-4 Koninklijke HFC

Op De Heikant in Groesbeek moest Achilles ’29 het opnemen tegen Koninklijke HFC. De ploeg van trainer Arno Arts ging opnieuw kansloos onderuit.

Na een halfuur spelen stond er al een 0-3 stand op het scorebord. De doelpunten werden gemaakt door Kevin Sterling (10′), Wessel Boer (23′) en Danny Hols (30′). Dankzij Kevin Schmidt werd het voor rust nog 1-3 en kreeg de score al een iets draaglijker aanzien.

Ook in de tweede helft was HFC de bovenliggende partij, maar het overwicht werd niet in doelpunten uitgedrukt. Pas na 89 minuten werd er weer gescoord. Wouter Haarmans tekende de 1-4 aan en dat was tevens de eindstand.

Met nog zeven duels te gaan is het voor Achilles ’29 slechts een kwestie van tijd voor degradatie een feit is.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 april, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 12 reacties »

12 reacties op “Nieuwe nederlaag voor Achilles ’29, zorgen voor De Treffers”

 1. Wim zei:

  Treffers moet snel trainer wisselen.

 2. Antoon zei:

  Alleen de trainer ??

 3. Ted. zei:

  Eerst moet Treffers maar eens afscheid nemen van hun voorzitter zodat daarna Eric Meijers het over kan nemen van Anton Jansen. De huidige voorzitter wil op persoonlijke titel niet hebben dat E.Meijers naar Treffers komt. Kwalijke zaak.

 4. Matje zei:

  Mogen ze nog spelers halen nu. Of kan dat niet meer.

 5. Rob zei:

  Dan zou ik ook die 11 die in het veld staan wisselen.

 6. splinter zei:

  Heeft weinig met de trainer te maken, weinig kwaliteit.

 7. Piet Puk zei:

  Edit: Piet Puk, bedankt voor al uw gelijke reacties. Aangezien wij de eerste niet geplaatst hebben dachten wij er vanuit te kunnen gaan dat u wel zou inschatten dat de overige ook niet geplaatst zouden gaan worden. Helaas.
  Bij deze, houdt de reacties netjes. Discussiƫren mag, maar personen die zich voor een vereniging inzetten schofferen toont van geen enkel respectvol gedrag. Het heeft niets maar dan ook niets met het artikel te maken.
  Volgende respectloze reactie = IP-Ban.

 8. Rood*Zwart zei:

  Het heeft alles met de trainer te maken.
  Je hebt spelers voor een bepaald systeem, alleen worden deze allemaal verkeerd gebruikt in mijn ogen.

  2 backs met veel ervaring, snelheid, goede conditie en die kunnen voetballen. Komen veel te weinig op. Kijk is naar Frenk en Bram/ Jan Willem afgelopen jaren.

  2 centrale verdedigers wie nooit opkomen, beide hebben deze kwaliteiten wel, maar doen het nooit. Eef die voor hun staat kan makkelijk hun positie overnemen bij bal verlies.

  Middenvelders: Eef, gaat met het spel van de vogels een belangrijke speler worden daar. Ja, hij heeft z’n fouten gemaakt afgelopen wedstrijden. Maar Eef kan met zijn kwaliteiten iedere bal op de stropdas leggen.
  Robin: geeft 800%, alleen is ook niet de speler meer die hij was. Maar wordt met de lange ballen overgeslagen.
  Boy: Ook een “Robin” type, kei hard werken, maar ook nog niet het niveau gehaald in mijn ogen. Moet kop duels winnen. is niet zijn sterkste punt.

  Coen: in mijn ogen, de enige speler die iedere wedstrijd een voldoende haalt. Die heeft de body en kwaliteiten om met de lange ballen wat te doen.

  Wouters en versteegen hebben totaal niks laten zien, ligt dat aan hun?! Hoe kan het dat deze 2 spelers ineens het niveau niet meer hebben. Onze speelwijze is totaal anders dan die van Achilles al die jaren. Wij voetballen niet.
  Wouters is 1.90m maar wint bijna geen enkel kopduel.
  En dat Nick steeds meer minuten weer maakt zegt ook genoeg.
  over de kwaliteiten van Versteegen.

  Met Wesley en Robert had je spelers die duels wonnen, die de bal vast hielden. De lange ballen die we toen ook al gaven werden toen vastgehouden. Of de aansluiten kwam erbij of met de kwaliteiten van deze twee scoorde ze zelf.
  Lange ballen geven nu. Op wie?
  Je hebt de spelers om te willen voetballen. Bas speler die in de kleine ruimtes kan voetballen. Op de bank.
  Er is geen intentie op te voetballen, alles lang en maar kijken.
  Hebben wij de spelers niet voor.
  Ook het veld is hier natuurlijk schuldig aan, dit is erg slecht.

  Mooi gebaar geweest om te verlengen, maar er zit geen groei in.
  In niemand.
  Laatste kansen die we hebben moeten we pakken, Shock effect?
  Er moet iets veranderen. In mijn ogen de speelwijze, de kwaliteit van de spelers is best O.K, maar niet voor deze spelwijze.
  Anton zal niet aanblijven bij degradatie.
  Wat hebben we te verliezen?!

  Wat betreft voorzitter/ Meijers:
  Dat onze voorzitter niet de meest sociale persoon is, weten we denk ik allemaal.
  Maar deze man doet wel ongelofelijk veel voor onze club.
  Meer dan de meeste weten.
  Trainers genoeg in de omgeving die ook hebben gewezen een team te kunnen vormen.
  Meijers heeft inderdaad mooie dingen gedaan bij Achilles, maar de jaren in de JL was het voetbal ook niet om aan te zien.
  En dit was niet alleen aan kwaliteit te hangen.

  Nieuwe scout en nieuwe trainer.
  En duimen, bidden dat we in de tweede divisie blijven.

 9. jop zei:

  Achilles weet al dat ze degraderen. Nu zit ook Treffers met de handen in het haar. In de winterstop flink in de buidel getast en dure spelers aangetrokken. Het komt er niet uit en zal erg lastig worden er rechtstreeks in te blijven. Wat te doen?

 10. Hyballa zei:

  Ik denk wel dat Eric Meijers de boel wel op de rit krijgt en als het waar is dat de voorzitter niet met hem door een deur kan dan is het toch aan de rest van het DB , meeste stemmen tellen.

 11. Ton zei:

  Rood-Zwart moet je tegen de trainer vertellen
  als jij het zo goed weet.

 12. Kersten zei:

  Belachelijk om mensen die vrijwillig (buiten trainer om) dag en nacht inzetten met respect voor iedereen voor een vereniging zo anoniem en openbaar te bekritiseren. Gelukkig weten vrijwilligers zelf wel beter.