[Video] Hoofdrol Cillessen bij bekerwinst FC Barcelona

MADRID (ES) – FC Barcelona heeft zaterdagavond voor de 30e keer de Copa del Rey gewonnen.


Jasper Cillessen. Foto en rechten: KNVB (archieffoto).

Doelman Jasper Cillessen had daar een aandeel in.

Pass

De Groesbeker leidde met een prachtige pass de openingstreffer in. Zijn dieptepass over een meter of 60 zorgde er voor dat Luis Suarez na een kwartier spelen de 0-1 aan kon tekenen. FC Barcelona had in Madrid verder geen moeite met Sevilla en won uiteindelijk simpel met 0-5 na een 0-3 ruststand. De schoten op doel van Sevilla waren steevast een prooi voor Cillessen.

Bekerwinst

Het was voor “Barca” de vierde keer op rij dat de beker werd gewonnen. Cillessen tekende twee jaar geleden een vijfjarig contract bij de Spaanse club en keept doorgaans de bekerwedstrijden voor de Catalanen. Vorig jaar won de sluitpost ook de beker met FC Barcelona.

Video’s

Hieronder een video van de pass, een video van het interview met FoxSports en wat foto’s.


Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 april, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »

4 reacties op “[Video] Hoofdrol Cillessen bij bekerwinst FC Barcelona”

 1. Wilma Jilesen zei:

  Een echte Groesbeeker. Goed gedaan.

 2. Ria zei:

  GEWELDIG

 3. Wim zei:

  Jasper top kerel proficiat.

 4. zo is het zei:

  Hij is beter dan Terstege, laat hem maar eens een week of drie spelen dan komt het er wel uit. Snap ook wel dat hij zich schikt bij Barcelona, prima klimaat, prima salaris, goede plaats bij wedstrijden en trainen met de beste spelers. Hij zal het nog een jaar aan kijken en dan of de strijd winnen of vertrekken naar Sevilla of Valencia, ook geen schande toch. Dan op zijn 32e terug naar Ajax en klaar.