Avondvierdaagse Berg en Dal 2018

GEMEENTE BERG EN DAL – Liefhebbers hebben het een jaartje moeten missen, maar dit jaar gaat de Avondvierdaagse Berg en Dal weer gewoon door.

Het wordt de zesde editie van het wandelevenement, dat vorig jaar niet door kon gaan omdat er te weinig mensen waren om de bestuurlijke taken uit te voeren.

5 en 10 kilometer

De Avondvierdaagse wordt gehouden van 29 mei 2018 tot en met 1 juni 2018. Deelnemers kunnen kiezen of zij de 5 kilometer, of de 10 kilometer gaan lopen. De 10 kilometer start iedere dag het eerst: tussen 18:00 uur en 18:15. Wandelaars die 5 kilometer per dag afleggen starten dagelijks tussen 18:30 uur en 18:45 uur.

Startlocaties

Er zijn twee verschillende startlocaties. Op dag 1 en 4 is dat het Kulturhus in Beek-Berg en Dal (Roerdompstraat 6). Op dag 2 en 3 lopen de wandelaars vanaf De Sprong in Ooij (Prins Bernhardstraat 3).

Inschrijven

Wil je meedoen? Schrijf je dan snel in! Inschrijven voor de Avondvierdaagse kan op de volgende momenten:
• woensdag 16 mei 14.00 – 15.00 uur Kulturhus Beek;
• woensdag 23 mei 12.00 – 13.00 uur De Sprong Ooij;
• vrijdag 25 mei 18.30 – 20.00 uur Kulturhus Beek;

Na-inschrijving is nog mogelijk op dag 1 (dinsdag 29 mei) vanaf 17:00 uur op de startlocatie (Kulturhus, Beek). Daarnaast kan op verschillende basisscholen in Nijmegen-Oost en Berg en Dal worden ingeschreven. Meer informatie via de scholen.

Kijk voor meer informatie op www.avondvierdaagse-bergendal.nl of de Facebookpagina.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 mei, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »

3 reacties op “Avondvierdaagse Berg en Dal 2018”

 1. Anita Peters zei:

  Kloppen die datums wel?

 2. Anita Peters zei:

  Sorry ik dacht dat het over Groesbeek ging.

 3. Van Leent zei:

  Leuk dat de avondvierdaagse georganiseerd wordt.
  Alleen zijn er geen voorziening georganiseerd voor parkeren auto’s op de Stekkenberg. De Stekkenberg staat vol geparkeerd met auto’s aanwonenden moeten de auto’s ver weg zetten omdat de Stekkenberg helemaal dicht staat. Tip misschien voor volgend jaar parkeerverbod borden plaatsen zoals in de Zonnebloemstraat en de auto’s van de gasten avondvierdaagse laten parkeren op het grasveld gelegen aan de Nijmeegsebaan en Stekkenberg. Dit wordt namelijk door de cross-club ook zo geregeld, en werkt prima.
  De heer van Leent