Sterke comeback levert De Treffers belangrijk punt op

GROESBEEK – In de strijd tegen degradatie heeft De Treffers een belangrijk puntje gepakt.

Degradatieconcurrent TEC stond tien minuten voor tijd met 0-2 voor op sportpark Zuid, maar na een comeback stond er een 2-2 eindstand op het bord.

Playoffs

De Treffers is nagenoeg veilig als het gaat om directe degradatie. De mannen van trainer Anton Janssen hebben een voorsprong van acht punten op de nummer een-na-laatst (17), terwijl er nog drie wedstrijden te spelen zijn. Echter spelen de nummers 15 en 16 nog playoffs.

Achterstand met rust

De thuisploeg had zondag een sprongetje naar de 13e plaats kunnen maken, maar de ploeg had moeite met de gasten uit Tiel. Na 17 minuten kopte Serhat Koc de 0-1 binnen. TEC was de betere ploeg en het was dan ook niet vreemd dat de oranjehemden vlak voor rust op 0-2 kwamen. Het was Koc die zijn tweede van de middag maakte.

Comeback

In het tweede bedrijf begon De Treffers aanvallend, maar grote kansen waren er aanvankelijk niet voor de Groesbekers. In de laatste tien minuten kwam daar verandering in. De 0-2 achterstand werd binnen drie minuten weggepoetst. Robin Janssen scoorde in de 77e minuut de aansluitingstreffer en een lob van Coen Maertzdorf was goed voor de gelijkmaker.

Plekje gestegen

In de laatste minuten van de wedstrijd vielen er geen doelpunten meer. De Treffers stijgt één plaats door het resultaat en staat 14e vanwege een beter doelsaldo ten opzichte van FC Lienden. TEC blijft 16e.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 mei, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »

4 reacties op “Sterke comeback levert De Treffers belangrijk punt op”

 1. Kuul zei:

  Jammer

 2. Hoi zei:

  Sorry maar nu in deze fase had je gewoon 3 punten moeten hebben. Nog geluk dat je 1 puntje haalt. Schijnbaar geen verbetering met die spelers van de heilant.

 3. P.Hyballa zei:

  Trainer Janssen moet de spelers net zo laten spelen als trainer Meijers het deed. Vooral Verstegen en Wouters zijn een schijn van wat ze op de Heikant lieten zien. Dus het ligt wel duidelijk aan de trainer en zijn tactisch inzicht.

 4. Piet Puk zei:

  Iemand zich ooit afgevraagd waarom een aantal
  enthousiaste vrijwilligers via de achterdeur zijn vertrokken? Ik denk bijvoorbeeld maar aan Ferry Wolters, wijlen Peter van Betuw, Judith Kroes, Marco Versteegen, Henk Heijnen, Peter Janssen, Piet de Bon?