[3D] Groesbeekse Boys gedegradeerd

GROESBEEK-BREEDEWEG – Het is Groesbeekse Boys niet gelukt om zich te handhaven in de derde klasse van het zondag voetbal.

In de tweede wedstrijd van de nacompetitie ging de ploeg uit Breedeweg met 2-4 onderuit tegen DVOL. Groesbeekse Boys daalt daarmee af naar de vierde klasse terwijl de tegenstander uit Lent aanspraak maakt op promotie naar de derde klasse.

Riante voorsprong

Groesbeekse Boys begon sterk aan de wedstrijd op sportpark Breedeweg. Het wist op effectieve wijze fouten van de bezoekers uit Lent af te straffen. Spits Dave Kleijnen was hierbij twee keer alert waardoor het na een half uur voetballen 2-0 voor Groesbeekse Boys stond. Net als vorige week tegen Achilles ’29 ging Groesbeekse Boys met een riante voorsprong de rust in. Maar in tegenstelling tot de wedstrijd vorige week ging het in de tweede helft mis.

Onderuit in de verlenging

Luuk Geerlings bracht de bezoekers binnen vijf minuten al op gelijke hoogte. Deze stand bleef tot het eind van de wedstrijd op het scorebord staan. In de verlenging was het opnieuw luuk Geerlings die voor DVOL wist te scoren. In het restant van de wedstrijd bracht DVOL speler Jules Coenen de eindstand op 2-4.

Ondanks periodetitel gedegradeerd

Voor Groesbeekse Boys is het voetbalseizoen 2017-2018 niet geëindigd waarop het vooraf gehoopt had. De doelstelling om een periodetitel binnen te halen lukte. Maar in plaats van nacompetitie om promotie volgde dus de strijd om degradatie. Hopelijk lukt het Groesbeekse Boys aankomend seizoen om weer mee te gaan strijden om de bovenste plaatsen in de vierde klasse van het zondag voetbal en snel terug te keren naar de derde klasse.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Ivo v.d. Horst (Teun de Jong), Thom Jochoms (Leroy Kersten), Rens Hubers, Bjarne Beelen; Niek Eeren, Sander Bisseling, Jorn v.d. Horst (Niels Rutten); Maarten v.d. Burg, Dave Kleijnen, Bram de Bruin.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 juni, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 25 reacties »

25 reacties op “[3D] Groesbeekse Boys gedegradeerd”

 1. jos zei:

  Zo gaat het met eigen jeugd.

 2. Antoon zei:

  Niet slecht en dat met de eigen jeugd ! En het Ajax jeugd concept !!en heel veel succes volgend jaar!!

 3. fred zei:

  Tip mischien de Feyenoord theorie is proberen bij de jeugd ?? En veel succes met de Nijmeegse ploegen volgend jaar ! Ben benieuwd hoelang de grensrechter het gaat vol houden volgend jaar !

 4. Voyer zei:

  Koen en Frank show over en uit. Bedankt mannen. Namens de echte eigen jeugd.

 5. Jos zei:

  Maar wel weer een derby

 6. Gerrit zei:

  Het is wel zo netjes om de trainers te laten zitten, ze hebben toch niet voor niets hun contract verlengd.

 7. Een Boys fan zei:

  Dan moet de trainer misschien iets aan de opstellingen doen. Iedere week goochelen brengt ook niet echt stabiliteit in het elftal. Dan zie je goede spelers op de bank zitten terwijl er in het veld spelers staan die niet mee kunnen met dit elftal…. Misschien iets aan het beleid veranderen? En spelers laten voetballen die wel het verschil kunnen maken in een wedstrijd.

 8. Buitenstaander zei:

  Trainer is vanavond ontslagen!

 9. Lichtmast zei:

  Trainer van de boys is eruit gegooid

 10. Groesbeker zei:

  Overschatte trainer suffe met de eigen jeugd 🙂

 11. Matje zei:

  Beter met jeugd er uit dan geen jeugd en geen eigen spelers .En met een gekocht elftal net handhaven .

 12. fred zei:

  Ha Ha die matje ??Jij hebt goed geslapen dus ! Ha Ha

 13. Lichtmas zei:

  Welke eigen jeugd? Op de foto zie ik er maar 2 staan, de rest is er vandoor!!

 14. zo is het zei:

  groesbeek lacht in het vuistje, grote mond gaat er nu af?????

 15. jos zei:

  ik zie zo al 6 a7 spelers op de foto die goed betaald worden en maar zeggen wij betalen niet.

 16. owja zei:

  Groesbeek lacht in zijn vuistje kekeke, we gunnen elkaar weer een hoop. Maar owee als je op vakantie bent of waar dan ook, dan praat iedereen met vol lof over het Groesbeeks voetbal.

  En ik denk persoonlijk dat menig club in groesbeek jaloers is op de groesbeekseboys, het sportpark, de aanhang, de financiele situatie, enz. welke club heeft het zo voor elkaar?? De treffers misschien, maar hoe hebben die het voor elkaar gekregen?

  Dus ieder kan een hoop zeggen maar kijk eerst naar je eigen club!!!!

 17. Matje zei:

  Wie de jeugd heeft in de bruuk heeft de toekomst in handen !!!!

 18. Antoon zei:

  Eerst maar is een club worden voor de gewone werkman ??? Dan komt de rest van zelf goed denk ik ??

 19. Antoon zei:

  Matje dan motte nor de dag opvang goan !! Ha Ha

 20. zo is het zei:

  owja onder welke steen lig jij of hangt er een plaat voor je gezicht. ik kan me niet voorstellen dat mensen jaloers zijn op de boys. een grote mond over jeugd en zelf alles weghalen overal door niet zo populaire mensen.

 21. Matje zei:

  kijk boys volgendjaar 22 elftallen en rood wit nog maar 2 wie de jeugd heeft ….zeg het maar prettige vakantie

 22. owja zei:

  @ zo is het, bij elk voetbal onderwerp zit men te zeuren op het bestuur. Is het nu niet bij de boys, dan wel bij treffers, achilles, of welke andere club dan ook.
  Ik ben het ook niet altijd eens met het bestuur, maar onthoud 1 ding, dankzij deze mensen (ondanks dat ze een goede of slechte beslissing nemen) kan een club wel bestaan. Deze mensen doen dit niet als enkeling maar als bestuur, dus 1 persoon kan men nooit aanwijzen als schuldige. Ik denk dat je zelf niet het lef hebt om een bestuursfunctie te vervullen, anders had je wel anders gepraat. En mocht je wel belangstelling hebben, bij achilles is nog een plek vrij, hier kan ieder wie hier commentaar heeft op welk bestuur dan ook zijn tijd en energie gaan besteden. Of is het makkelijker om vanaf de kant langs het veld te zitten zeuren wat niet goed gaat!!!!

 23. Slaapzak zei:

  Welke klasse gaat de A1 spelen komend seizoen?

 24. owja zei:

  owja, is het niet zo dat het op zowel laag niveau als hoog niveau het geval is dat ze voetballes naar hun eigen club willen halen, en ja daar zul je wel wat voor moeten doen. Hoeveel bedrijven kopen nu geen mensen voor een hoger salaris weg bij andere bedrijven, de persoon zelf is er nog altijd zelf bij.

 25. Antoon zei:

  Groesbeekse boys meer dan alleen voetbal heb ik diversen keren voorbij zien komen afgelopen seizoen ,nu snap ik het pas ??