Michel Houterman opnieuw trainer bij Groesbeekse Boys

GROESBEEK-BREEDEWEG – Michel Houterman keert na negen jaar terug als hoofdcoach bij voetbalvereniging Groesbeekse Boys.

Opvolger van Koen Renswoude

De zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer was voor Groesbeekse Boys noodzakelijk omdat het onlangs het contract met trainer Koen Renswoude verbroken had. Na de degradatie naar de vierde klasse was er bij de technische commissie te weinig vertrouwen in een snelle terugkeer naar de derde klasse onder leiding van de jonge trainer uit Nijmegen.

In 2009 kampioen met Houterman

Groesbeekse Boys werd in 2009 kampioen in de vierde klasse met de 58-jarige Michel Houterman. Daarna vertrok de trainer naar Overasseltse Boys en vervolgens trainde hij Jonge Kracht in Huissen. De laatste drie jaren was de Houterman zonder club. Groesbeekse Boys speelde na het kampioenschap in 2009 onafgebroken in de derde klasse. Al die jaren werd met een plaats in de subtop de doelstelling bereikt. Enkele keren werd, zonder resultaat, meegestreden in de nacompetitie tot promotie. Afgelopen seizoen werd eveneens een periodetitel binnen gesleept, maar toch ging het uiteindelijk mis. Nacompetitie met klassebehoud als inzet werd gespeeld en degradatie naar de vierde klasse volgde uiteindelijk.

Frisse wind

De technische commissie van Groesbeekse Boys hoopt met het aanstellen van Michel Houterman dat er een frisse wind door de selectie gaat waaien. Daarnaast verwacht het van de nieuwe hoofdtrainer dat hij invulling geeft aan de doelstelling en het beleid van de club. Dat het team mee gaat strijden om het kampioenschap en dat hij talentvolle jonge spelers in zal passen in het vlaggenschip van de vereniging.

Bron/Tekst: Groesbeekse Boys


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 juli, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »

4 reacties op “Michel Houterman opnieuw trainer bij Groesbeekse Boys”

 1. Jos zei:

  Goed bezig bij de Boys. Goede trainer en goed ‘ingekocht’
  Jammer genoeg geen derby meer. Achilles helaas geen zondagteam meer.

 2. Matje zei:

  Goede trainer voor de boys.Wie ook met onze eigen jeugd van de BRUUK gaat inpassen.Succes dit jaar.

 3. Ton Gerrits zei:

  Eigen jeugd wie dan matje .

 4. jos zei:

  trainer bij een club waar hij al een keer geweest is ,
  gaat nooit goed en eigen jeugd veel van buitenaf
  en dan die spelers die betaald worden wat ze niet willen weten.