Groesbeeks Gruwelijkste 2018 gaat niet door

GROESBEEK – Groesbeeks Gruwelijkste gaat dit jaar niet door.


Groesbeeks Gruwelijkste 2017. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Het evenement stond gepland voor 16 september 2018.

Organisatie overgedragen

De vorige organisatie, Stichting Road4Energy, heeft begin dit jaar laten weten het evenement over te dragen aan de stichting Energy4All. Die heeft zaterdag aangegeven er organisatorisch nog niet klaar voor te zijn.

Te weinig inzicht

Hoewel er genoeg mensen zijn gevonden voor het comité en de draaiboeken netjes zijn overhandigd, is er te weinig inzicht wat er precies moet gebeuren. En ook met name hoe een en ander geregeld moet worden. “Met name vanwege dat punt zijn er gerede twijfels gerezen of wij wel in staat zijn om het evenement op een zodanige wijze te organiseren zodat we geen afbreuk doen aan de bereikte kwaliteit van de afgelopen jaren”, aldus het comité.

Op naar 2019

Er is vooral twijfel over het garanderen van de veiligheid voor de deelnemers en de medische begeleiding. De organisatie heeft daarom besloten de 2018-editie af te gelasten en betreurt dit. Men gaat nu beginnen met de voorbereidingen voor volgend jaar om er een fantastische editie van te maken. “Wij nemen daarvoor vanaf nu de tijd om dan het evenement neer te kunnen zetten met die standaard die de deelnemers gewend zijn”.

Groesbeeks Gruwelijkste

Groesbeeks Gruwelijkste is de laatste jaren in met name de ATB-wereld uitgegroeid tot een begrip. Het evenement is in het leven geroepen om geld in te zamelen voor een medicijn tegen energiestofwisselingziekten. In de afgelopen zes jaar dat het evenement bestaat is er bijna € 400.000,- opgehaald.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 juli, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »

4 reacties op “Groesbeeks Gruwelijkste 2018 gaat niet door”

 1. Ted. zei:

  Word zeker niet meer wat het geweest is.
  De meeste (trouwe) vrijwilligers zullen zeker afhaken.
  De nieuwe organisatoren riepen meteen dat ze het zeer zeker beter zouden gaan doen maar durven nu al niet meer.
  Einde Groesbeeks Gruwelijke.

 2. zo is het zei:

  een lachtertje, nieuwe organisatie gaat de boel overnemen met voornemens en als puntje bij paaltje komt dan schijten ze de broek vol en trekken ze terug. Als dit nu al het geval is dan belooft het niet veel goeds voor de toekomst. Weinig vertrouwen dus.

 3. Leo zei:

  Dat de treffers hier niet op inspringen,kantine,douches,eten en drinken,kleedkamers,een dag in het jaar,en een hele hoop vrijwilligers

 4. Marc zei:

  Heeft er al iemand gehoord wat er met het inschrijfgeld gebeurd? De organisatie reageert totaal niet op mails hierover.