Open Groesbeekse Dartkampioenschap 2018

GROESBEEK – Op zaterdag 20 oktober 2018 wordt er vanaf 13:00 uur een Open Groesbeekse Dartkampioenschap georganiseerd.


Geloof het of niet, maar deze hebben we niet zo in het bord geprikt voor de foto ๐Ÿ˜‰ … Foto en rechten: DeGroesbeek.nl (archief 2013).

Aan het toernooi kunnen maximaal 64 spelers deelnemen.

Eerlijk

Het toernooi wordt gehouden in de feesttent op het Marktplein tijdens de Bierfeesten in Groesbeek. Er wordt 501 gespeeld met handicap. Dat wil zeggen dat de betere spelers vanaf een hoger puntenaantal dan 501 moeten starten. Dit om de wedstrijden tussen spelers van een verschillend niveau eerlijk te houden.

Niveau

Spelers die geen competitie spelen bij een dartbond worden gezien als derde divisie-spelers en starten op 501. Bij ex-competitiespelers hangt het puntenaantal af van hoe lang zij niet meer bij een bond spelen. De beste spelers, die komen uit in de Eredivisie, beginnen op 651. Daar tussenin zit nog de eerste (601) en tweede (551) divisie.

Opzet

Er zijn 10 dartbanen aanwezig. De 64 spelers worden ingedeeld in 16 poules van 4 personen. De nummers 1 en 2 gaan naar winnaarsronde. De overige twee spelers mogen de verliezersronde in om nog wat orde op zaken te stellen.

Inschrijven

Het inschrijfgeld is โ‚ฌ 10,- per persoon en รกl het inschrijfgeld wordt prijzengeld. Inschrijven kan door dit formulier (klik rechtermuisknop, opslaan als) te downloaden, uitprinten, invullen en in te leveren bij Cafe De Comm of Cafe Ut Huuske. Mailen kan naar uthuuske@hotmail.com.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 augustus, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Open Groesbeekse Dartkampioenschap 2018

Reageren is niet toegestaan.