[RECTIFICATIE] Gerrit Langeveld Toernooi 2018

GROESBEEK – Vanaf vandaag (dinsdag) vindt op sportpark Zuid in Groesbeek het Gerrit Langeveld Toernooi
plaats.

Langeveld

Dit bijzondere toernooi is in het leven geroepen als eerbetoon aan de lange staat van verdiensten van voormalig De Treffers-bestuurslid Voetbalzaken Gerrit Langeveld. Hij stond aan de wieg van vele ontwikkelingen, met name binnen het eerste elftal, van De Treffers.

Voorbereiding

Het voetbalevenement vindt wederom plaats als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Naast De Treffers zijn dit jaar JVC Cuijk, Jong NEC en Baniyas SC (VAE) de deelnemers. Zij staan garant voor aantrekkelijk en sportief voetbal. Baniyas SC, onder leiding van de Spaanse coach Luis Garcia Plaza, is afkomstig uit de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en neemt voor de eerste keer deel.

Wedstrijdschema

Het wedstrijdschema ziet er als volgt uit: Op dinsdag 7 augustus trappen om 20.00 uur Jong NEC en De Treffers af. Op woensdag 8 augustus spelen Baniyas SC en JVC Cuijk tegen elkaar. Aanvang is 20:00 uur. Op zaterdag 11 augustus zijn er twee wedstrijden: om 13.00 uur Jong NEC – JVC Cuijk en om 15.00 uur spelen De Treffers en Baniyas SC de laatste wedstrijd.

De uitreiking van de Gerrit Langeveld Bokaal vindt direct daarna plaats op het hoofdveld. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

Update/RECTIFICATIE 07-08-2018, 15:30 uur
Het aangeleverde persbericht bevatte een aantal fouten in het wedstrijdschema, die wij ook zo in het artikel hebben overgenomen. Het kopje “Wedstrijdschema” is inmiddels aangepast.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 augustus, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor [RECTIFICATIE] Gerrit Langeveld Toernooi 2018

Reageren is niet toegestaan.