De Boels Ladies Tour komt door gemeente Berg en Dal

GEMEENTE BERG EN DAL – Op woensdag 29 augustus is de tweede etappe van de Boels Ladies Tour met start en finish op de Voerweg in Nijmegen.

De etappe komt ook door dorpen in de gemeente Berg en Dal heen. Tijdens het passeren van de rensters wordt het verkeer tijdelijk stilgezet. Het gaat hierbij om een oponthoud van maximaal 8 tot 12 minuten.

Route

De start is om 13.00 uur en de finish wordt verwacht rond 16.20 uur. Na de start in Nijmegen rijden de rensters via Ooij, Erlecom, Leuth en Wercheren naar Beek. Rond Berg en Dal worden zeven ronden van 16 km gereden. De rensters komen over de Van Randwijckweg, Oude Holleweg en de Zevenheuvelenweg. Hierna gaan ze door naar Duitsland en dan weer naar Berg en Dal. Na zeven ronden rijden ze via Ubbergen naar de finish op de Voerweg in Nijmegen. De exacte route en doorkomsttijden kunt u vinden op www.boelsladiestour.com. De route kunt u ook zien op onderstaande afbeelding.

De Boels Ladies Tour

De Boels Ladies Tour is de belangrijkste meerdaagse wielerwedstrijd voor vrouwen in de Benelux, het is de enige etappewedstrijd in deze drie landen die onderdeel uitmaakt van de UCI Women’s World Tour. Jaarlijks doen de beste rensters mee. Het eindklassement werd in de vorige editie gewonnen door Annemiek van Vleuten en etappewinst was o.a. weggelegd voor Anna van der Breggen en Kirsten Wild.

Bron/Tekst: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 augustus, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor De Boels Ladies Tour komt door gemeente Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.