Interesse in American Football? Nijmegen Pirates zoekt spelers

NIJMEGEN – American footballclub Nijmegen Pirates is op zoek naar nieuwe (senioren)spelers.

Ben je in 2000 geboren of daarvoor dan kun je in de hele maand september 2018 gratis meetrainen met het team.

Open try-outs

Deze open try-outs zijn in de maand september op iedere maandag- en woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur, te beginnen op woensdag 5 september 2018. Of je nu dik, dun, groot, klein, snel of langzaam bent, ook voor jou is plaats in ons team! Het enige dat we van jou vragen is sportiviteit en toewijding.

Voor iedereen!

Belangstellenden die na 2000 zijn geboren mogen ook meetrainen, maar of we een jeugdteam kunnen vormen, is afhankelijk van het aantal spelers. Na de try-outs voor Nijmegen Pirates mogen deelnemers aan deze proeftrainingen bovendien nog eens 4 weken lang gratis meetrainen! Ook is er nog plaats voor nieuwe speelsters in ons vrouwenteam-in-opbouw Nijmegen Black Pearls (aangesloten bij de QFL). Deze trainen iedere maandag- en woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur op ons trainingsveld op sportpark Vossendijk, Winkelsteegseweg, Nijmegen (bij SV Hatert).

Aanmelding

De club stelt tijdens de try-outs gratis helmen en shoulderpads in bruikleen beschikbaar (zolang de voorraad strekt). Handigste is om in sportieve kleding en met voetbalschoenen (of footballschoenen) je om 19.00 uur op de trainingsavonden bij onze kleedkamers te melden. Wil je meer weten? Mail naar secretariaat@nijmegen-pirates.nl.

Zoals je amateurvoetballers niet kunt vergelijken met de sterren van FC Barcelona, Chelsea of Bayern M√ľnchen, zijn we bij Nijmegen Pirates en Nijmegen Black Pearls ook maar ‘gewone mensen’. Kom dus eens een kijkje nemen en/of train mee!

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 augustus, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Interesse in American Football? Nijmegen Pirates zoekt spelers

Reageren is niet toegestaan.