Valse start voor De Treffers

GROESBEEK – De Treffers is het nieuwe seizoen slecht begonnen.

De Groesbekers verloren zaterdagavond op eigen veld met 1-4 van Katwijk.

Na één helft al wel beslist

Het was na één helft al wel duidelijk wie de baas was op sportpark Zuid. De openingstreffer viel na zes minuten en was een fraaie: Norair Mamedov schoot een vrije trap raak. Een kwartier later tekende Jordy Hilterman de 0-2 aan. Nog voor de spelers aan de thee mochten stond het door Marciano Mengerink al 0-3.

De eer

Tien minuten na rust maakte Mengerink zijn tweede van de avond en de vierde voor de bezoekers uit Katwijk. Deed De Treffers dan helemaal niets meer terug? Jawel. Toen er 58 minuten op het scorebord stonden scoorde Arda Havar de eretreffer. In het laatste halfuur gebeurde er niet veel meer en bleef de 1-4 stand op het bord staan.

De Treffers is hekkensluiter.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 augustus, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »

6 reacties op “Valse start voor De Treffers”

 1. Realist zei:

  Daar wordt vast nog een Voltreffer op gedronken.

 2. Rood*Zwart zei:

  Wat moet je een slecht leven hebben als je het vervelend vind dat er na een verlies toch nog een biertje gedronken wordt.

  Over het voetbal kunnen we kort zijn. Bedroevend.
  Alleen Coen en Robin krijgen een voldoende in mijn ogen.
  Katwijk sterk team, maar dit was wel erg makkelijk weggeven.

 3. Barbara zei:

  Bijzonder jammer, het Groesbeeks voetbal gaat teloor.

 4. Gerrie zei:

  Krijgen een heel moeilijk seizoen weer.Vorige jaar gaven ze zelf aan TC dat fout was ingekocht .Maar dit jaar weer te ligt het elftal met een middenveld en voorhoede wat te kort komt.We komen ook te kort in alles op naar de 3 divisie.Waar we ook thuis horen.En een Tip trainer Anton Janssen zet Robin gewoon in de basis .

 5. Theo Versteegen zei:

  We hebben tegen de top van Nederland gevoetbald. Dat kan gebeuren. maar er nog genoeg te doen voor Anton. Ben het met gerrie eens. Robin hoort gewoon in de basis.

 6. Jan zei:

  Met name het middenveld was fysiek te licht. Er ontbrak voornamelijk duelkracht, met Robin en Bas zou dit probleem al grotendeels verholpen kunnen zijn. Voor de rest is er overigens nog veel werk aan de winkel.