De Treffers pakt punt in Lienden

LIENDEN – De Treffers heeft één punt overgehouden aan de streekderby tegen FC Lienden.

Op sportpark De Abdijhof werd het zondagmiddag 1-1.

Sterk begin Lienden, De Treffers opent score

De thuisploeg startte sterk, maar de eerste goede mogelijkheid was voor de gasten uit Groesbeek. Na 10 minuten spelen werkte Sjoerd Ars de bal tegen de paal. De openingstreffer viel na een halfuur: Alexander Jankovic scoorde de 0-1 in de rebound, nadat FC Lienden-doelman Jan Schimmel een schot van Arda Havar niet lekker wegwerkte.

Meer verdiend

Direct na rust schoot Boy van de Beek de bal vanaf 40 meter op de lat. Daardoor bleef FC Lienden in de wedstrijd, terwijl een ruimere voorsprong voor De Treffers gezien de verhoudingen op dat moment niet onverdiend was geweest. Pas na één uur spelen pakten de gastheren de draad weer op en werden de roodzwarten uit Groesbeek onder druk gezet.

Gelijkmaker

Dat leidde na 63 minuten tot de vermeende gelijkmaker. Echter werd het doelpunt van Jawad Bellahsan afgekeurd wegens buitenspel. Zeven minuten later was het alsnog raak toen Jermo Wilsterman vrij kon inkoppen. De stand bleef de overige 20 minuten van het duel op 1-1 steken.

De Treffers moet het na twee wedstrijden doen met een 15e plek.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 september, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »

3 reacties op “De Treffers pakt punt in Lienden”

  1. Kees zei:

    Goed bezig mannen het eerste puntje is binnen.

  2. umme zei:

    krijgen we geen verslag meer van achilles 29, die hadden toch ook hun 2de wedstrijd gespeeld en verloren. Of is er nog steeds een pers stop.

  3. Antoon zei:

    Wat is het toch rustig op deze site ! Zo kan het dus ook ????Maar ik denk dat ik ook wel weet waarom ?