Roadkill Rollers Nijmegen zoeken vers vlees

NIJMEGEN – De Nijmeegse Roller Derby vereniging, Roadkill Rollers, zoekt ‘Fresh meat’.


De Roadkill Rollers in Nijmegen.

Op vrijdag 21 september organiseert de Roadkill Rollers vanaf 19:30 uur een open avond in sporthal de Horstacker, voor iedereen die interesse heeft in deze sport.

Wat is Roller Derby?

Roller Derby is een full contact sport gespeeld op rolschaatsen. Deze sport wordt voornamelijk beoefent door vrouwen hoewel ook steeds meer mannen de sport weten te vinden. Sinds 2015 zijn de Roadkill Rollers actief in Nijmegen.

Open avond

Tijdens de open avond zal Roadkill Rollers je de basis leren van het spel en een korte demonstratie geven. Daarna is het de beurt aan de deelnemers om zelf de skates aan te trekken. Voor deze avond kunnen deelnemers materialen lenen. Het is dus niet nodig om eigen skates en bescherming te hebben.

Kun je niet skaten? Geen probleem!

Denk je nu, ‘maar ik kan helemaal niet skaten’? Dat is geen probleem. Tijdens het zogenaamde ‘Fresh Meat’ traject wordt je alles geleerd wat je moet weten om veilig te kunnen skaten. Remmen, veilig vallen en opstaan. Heb je interesse in Roller Derby maar niet als skater? Dan ben je op deze avond ook welkom om kennis te
maken met de vereniging!

Fresh Meat-traject

Enthousiast na de open avond? Dan kun je vanaf dinsdag 25 september gelijk mee in het nieuwe Fresh Meat-traject. Voor een contributie van slechts € 27,50 per maand train je twee keer per week, dinsdag- en vrijdagavond, mee met de Roadkill Rollers. Tijdens het traject wordt je alles geleerd wat je nodig hebt om te kunnen skaten en Roller Derby te spelen.

Aanmelden

Wil je graag kennis maken met Roller Derby, en het zelf proberen? Dan is sporthal De Horstacker de plaats waar je moet zijn. Schrijf je in via info@roadkillrollers.nl. Deelname en lenen van materiaal is gratis.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 september, 2018 door Redactie DeGroesbeek with Reacties uitgeschakeld voor Roadkill Rollers Nijmegen zoeken vers vlees

Reageren is niet toegestaan.