Doelpuntloos gelijkspel De Treffers in Almere

ALMERE – Jong Almere City FC tegen De Treffers eindigde zaterdag zoals het begon: 0-0.

Saai was het echter niet. De Treffers speelde een goede pot maar kon zichzelf niet belonen door met drie punten huiswaarts te keren.

Basisplaats afgeven

Het basiselftal van De Treffers was op één plaats gewijzigd ten opzichte van de vorige wedstrijd. De te late Joris Janssen moest zijn basisplaats afgeven aan Abel Franssen. Hij speelde centraal achterin een prima pot.

Van de lijn

Het eerste kwartier was voor de jong-ploeg uit de Flevopolder. Kansen voor Anwar Bensabouh en Jelle Goselink werden, gelukkig voor de ploeg van Anton Janssen, niet benut. Hierna nam De Treffers het initiatief over en dit gaf men ook niet meer uit handen. De eerste kans was voor Pim Balkestein. Hij kopte een afgeslagen corner goed in maar de bal werd van de lijn gehaald. De Treffers bleef de vrije man zoeken en was fel, echter zonder hele grote kansen te creëren. Net voor rust had Coen Maertzdorf nog een kans maar zoals u aan de eindstand kunt zien trof Coen geen doel.

Veldoverwicht zonder doelpunten

De tweede helft ging de uitploeg wederom op zoek naar de gewenste goal. Telkens was de eindpass, de Almeerse keeper, een Almeers been of gewoon de doelgerichtheid een sta-in-de-weg. Zo kreeg Arda Havar met nog een kwart wedstrijd een uitgelezen mogelijkheid maar zijn vizier stond niet op scherp. Wouter Op Den Camp vond keeper Grim (zoon van Fred, niet Henk) op zijn weg.

Slotfase

Voor De Treffers telde alleen de goal waardoor er in de laatste minuten van de wedstrijd ook nog wat ruimte werd weggegeven. Hier kon Goselink, nadat hij Niels Kornelis omspeelt had, niet van profiteren. Kornelis herstelde zich knap en zag nog geen minuut later een bal van de lijn gehaald worden.

De Treffers heeft vijf punten uit vijf duels en staat 14e.

Bron/Tekst: Website De Treffers


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 september, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »

3 reacties op “Doelpuntloos gelijkspel De Treffers in Almere”

  1. Wim zei:

    Moet nog een hoop gebeuren

  2. Toontje zei:

    Wellicht Wim, maar wel met gezond beleid en binnen de (financiële) mogelijkheden van de club. Anders kan het helemaal verkeerd aflopen, zagen en zien we elders in ons mooie voetbaldorp.

  3. Kees zei:

    Jammer mannen.