[4E] Valse start voor Groesbeekse Boys

EWIJK – Groesbeekse Boys is de start van de competitie niet goed begonnen. De uitwedstrijd in en tegen Ewijk ging met 2-0 verloren.

Dit is een grote tegenvaller van het team uit Breedeweg. Na de degradatie afgelopen seizoen wil het namelijk meestrijden om de bovenste plaatsen.

Geen goede indruk

De Groesbeekse equipe maakte geen goede indruk op het natte sportpark in Ewijk. De tegenstander daarentegen acteerde fel waardoor de Boys niet aan voetballen toekwam. Veel persoonlijke duels werden door de gastheren gewonnen. Door snel om te schakelen werd de aanval gezocht en de Groesbeekse verdediging onder druk gezet.

Terechte 2-0

Op deze wijze ontstond na vijf minuten voetballen de 1-0 stand. Na Groesbeeks balverlies werd een Ewijk speler met een splijtende pass vrijgespeeld waarna deze Groesbeekse Boys goalie Jeffrey Hoogenbosch wist te verschalken. In het verloop van de eerste helft creëerde Ewijk diverse kansen. Een half uur na de eerste treffer kwamen de gastheren dan ook terecht op 2-0 voorsprong.

Rood

Na de thee kwam Groesbeekse Boys iets beter voor de dag. Toch wist het ondanks de aanvallende wissels nagenoeg geen kansen te creëren. Een kwartier voor het eindsignaal moest de geel zwarte formatie met tien spelers verder na een rode kaart. Daarmee was de wedstrijd gespeeld.

Volgende week: Krayenhoff thuis

In de thuiswedstrijd op sportpark Breedeweg aanstaande zondag 30 september tegen vv Krayenhoff heeft het team van trainer Michel Houterman de mogelijkheid de tegenvallende seizoensopening te herstellen. Aanvang van de wedstrijd is 14.00 uur.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Jorn vd Horst, Rick Hubers (Bram Rikken), Thom Jochoms (Stan Janssen), Stijn vd Berg; Ruben de Bruin, Jan Willem Hendriks, Devin Jacobs; Bram de Bruin, Dave Kleijnen, Sander de Bruin (Niek Eeren).

Klik hier voor de stand van zaken in de Vierde Klasse E.

Bron/Tekst: Groesbeekse Boys


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 september, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »

8 reacties op “[4E] Valse start voor Groesbeekse Boys”

 1. Sjaak zei:

  Kan gebeuren met eigen jeugd een keertje .

 2. klukkluk zei:

  Sjaak kun jij even zeggen hoeveel van de eigen jeugd er in staat ken ze niet allemaal ??????

 3. Antoon zei:

  Het Komt goed daar met de eigen jeugd

 4. Bert zei:

  Daar gaan we weer met de eigen jeugd discussie prachtig.

 5. Kuul zei:

  Op de foto staan er drie uit de eigen jeugd.

 6. Ton zei:

  Eigen Jeugd HAHA schaam je.

 7. Kees zei:

  Doe niet allemaal zo triest om steeds het zelfde verhaal op te halen. Ze hebben ooit gezegd dat het een doelstelling zou zijn om met alleen eigen jeugd te spelen. Nooit dat ze dat altijd doen.
  In het geval van deze wedstrijd waren het op de keeper na wel allemaal Groesbeekse jongens. En van de spelers die deze wedstrijd gespeeld hebben, zijn er 6 die in de jeugd ook wedstrijden bij deze vereniging gespeeld hebben.

 8. klukkluk zei:

  Kees jij bent een kenner kom jij niet meer bij jou eigen clubje kijken ???????