[3D] Germania komt niet verder dan gelijkspel

GROESBEEK – Germania moest zondag na de thuiswedstrijd tegen Beuningse Boys genoegen met slechts één punt.


Foto: Germania.

Beide ploegen wisten niet te scoren zodat de beginstand ook de eindstand was: 0-0.

Passie, werklust en energie

Zowel de thuisploeg als de gasten uit Beuningen wisten veel passie, werklust en energie op de grasmat te leggen, maar dit leverde geen goed voetbal op. Het spel speelde zich voornamelijk op het middenveld af zodat de kansen deze middag schaars waren.

Slordig

Germania had met name de eerste helft veel balbezit en probeerde voetballend het doel van de tegenstander te zoeken, maar de passes waren zeer slordig zodat men maar weinig in de buurt van de Beuningse doelman kwam. De gasten uit Beuningen lieten van meet af aan zien dat men zich niet zomaar gewonnen gaf.

Stevig

Men hakte er stevig in en men ging met een flinke portie inzet de duels in, zonder dat de wedstrijd onsportief werd. Germania kreeg wel een paar mogelijkheden maar echte grote kansen kon men niet noteren. Ook Beuningse Boys was sporadisch in de buurt van de wederom goed keepende Momchil Kolov te vinden.

Weinig kansen

Na rust een zelfde spelbeeld, hoewel de gasten nu ook meer de aanval zochten. Ook nu weer kreeg de ploeg van Noord wat mogelijkheden maar ook niet meer dan dat. Germania speelde te onrustig waardoor men veel balverlies leed. Germania kwam nog goed weg toen Muller van Beuningen oog in oog met de Germania-doelman verscheen; de laatste bleef echter rustig en maakte behendig deze kans onschadelijk.

Doelpuntloos

De laatste fase van de wedstrijd probeerde Germania alles op alles te zetten om de drie punten in Groesbeek te houden, maar men was te ongeduldig om het de doelman van Beuningse Boys het lastig te maken zodat de 0-0 op het scorebord bleef. Beide ploegen moeste na afloop toegeven dat deze uitslag een terechte was.

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron/Tekst: Germania


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 oktober, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »

2 reacties op “[3D] Germania komt niet verder dan gelijkspel”

  1. Jos zei:

    Mooie foto maar is er ook al witte rook?
    Of is de belastingdienst nog aan het graven.

  2. Joop zei:

    kijk jos, met deze opmerking zet je jezelf dus voor lul. ga eens graven naar een hersencel die nog actief is. sterkte